Τα καλύτερα ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς


Τα καλύτερα ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς

Πού θα υποδεχθείς φέτος τον καινούργιο χρόνο 

Οι πιο λαμπερές μέρες του χρόνου, θέλουν και την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Οι πιο κάτω προτάσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό και βουνό, θα σε βάλουν στο κλίμα! Φτάνει να κάνεις έγκαιρα την κράτησή σου για τα ρεβεγιόν τους αλλά και -γιατί όχι, να κλείσεις και διαμονή.

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ajax Hotel
Για το New Year's Eve Gala Dinner η τιμή ξεκινά στα 50 ευρώ το άτομο με welcome drink στο Ulysses Bar του ξενοδοχείου και ζωντανή μουσική από σαξόφωνο. Θα ακολουθήσει ένα εορταστικό πρόγραμμα με υπέροχα εδέσματα, ενώ η διασκέδαση θα κορυφωθεί με χορευτικά και live μπάντα. Όσον αφορά στη διαμονή, οι τιμές για το Δεκέμβριο ξεκινούν από €69 το δωμάτιο, το βράδυ. Πληρ. 25590000.

Forest Park
Βουνό, χειμώνας, Πρωτοχρονιά. Καταπληκτικό τρίπτυχο! Για το all time classic ξενοδοχείο Forest Park στις όμορφες Πλάτρες το γλέντι για το καλωσόρισμα του νέου έτους ξεκινά στις 20.00 με πλούσιο μπουφέ, μουσική και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες με τον Χρήστο Μαστορούδη. Η τιμή είναι στα €52 το άτομο, με 50% έκπτωση για παιδιά έως 12 ετών. Πληρ. 25421751.

Four Seasons
Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς χορωδία θα ομορφαίνει την ατμόσφαιρα πριν από το δείπνο και θα σε προετοιμάσει για ένα εορταστικό μπουφέ και à la carte δείπνο. Η τιμή για το φαγητό είναι για ενήλικες €55 και για παιδιά €27.50. Θα υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική από τους Gino & Sandra, ενώ DJ θα βρεθεί πίσω από τα deck, από τις 23.00 μέχρι τις πρωινές ώρες. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags ρεβεγιον, παραμονής Πρωτοχρονιάς, χριστουγεννα, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6622 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3857 s // Total time: 3.0479 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X