Χριστίνα Δημητρίου - Γιώργος Ερωτοκρίτου: Μιλούν για τη συνεργασία τους!


Χριστίνα Δημητρίου - Γιώργος Ερωτοκρίτου: Μιλούν για τη συνεργασία τους!

\"Δέσαμε από την πρώτη στιγμή\"

Η Χριστίνα Δημητρίου και ο Γιώργος Ερωτοκρίτου μετά από τρεις μήνες συνεργασίας στη εκπομπή "Μια βαλίτσα γεύσεις" μιλούν στο Περιοδικό "OK!" για την εμπειρία τους και το μαγειρικό τους ταξίδι!

Πώς είναι η συνεργασία σας µετά από τρεις µήνες;

Χριστίνα: Μια πολύ όµορφη συνεργασία. Με τον Γιώργο δέσαµε από την πρώτη κιόλας στιγµή και αυτό φαίνεται και στο γυαλί. Έχουµε γίνει και πολύ καλοί φίλοι. Επίσης ο κόσµος εισέπραξε από την πρώτη εκποµπή τη χηµεία και την άψογη συνεργασία που έχουµε και τον ευχαριστούµε για την αγάπη που µας δείχνει καθηµερινά και τα µηνύµατα που µας στέλνει. Για µένα αυτό είναι υπέροχο και το ανταποδίδω.
Γιώργος: Η συνεργασία µας είναι άψογη. Φτάσαµε στο σηµείο να επικοινωνούµε µε τα µάτια και πέρα από τη συνεργασία εγώ προσωπικά έχω κερδίσει µια δυνατή φιλία.

Τι εµπειρίες έχετε αποκοµίσει µέχρι τώρα από την εκποµπή, µια και γνωρίζετε δεκάδες ανθρώπους µε διαφορετικές κουζίνες;

Χριστίνα: Είναι ένα υπέροχο ταξίδι γεµάτο γνώσεις, εµπειρίες, παράδοση, µαγειρική, γεύσεις… και όχι µόνο. Ξεχωριστές εµπειρίες... ανθρώπων από διάφορες χώρες, µέσα από τον πολιτισµό, την ιστορία και την κουλτούρα της κάθε χώρας. Αυτό ήταν µαγικό. Mέσα από τα 114 επεισόδια γνωρίσαµε 130 υπηκόους Τρίτων Χωρών και µιλήσαµε για τη φυσική κληρονοµιά, τα ήθη και έθιµα αλλά και τις γαστρονοµικές παραδόσεις.
Γιώργος: Εγώ προσωπικά ως επαγγελµατίας έχω µάθει πράγµατα για την παράδοση και τη γαστρονοµία της κάθε χώρας ξεχωριστά, και αυτό µε βοήθησε πάρα πολύ στο να γίνοµαι καλύτερος στο επάγγελµα που πρεσβεύω.

Γιώργο, είναι καλή µαθήτρια η Χριστίνα όσον αφορά στην κουζίνα;

Οφείλω να οµολογήσω ότι είναι έτοιµη να πάρει τα ηνία του chef. Είναι εξαιρετική στην κουζίνα µε πάρα πολλές γνώσεις . Έχω δοκιµάσει απ' τα φαγητά που φτιάχνει στο σπίτι και οφείλω να οµολογήσω ότι ξέρει να µαγειρεύει και να δίνει σωστές γεύσεις στο φαγητό.

Πες µας ποια είναι τα πλεονεκτήµατα και ποια τα µειονεκτήµατά της;

Για τα µειονεκτήµατά της δεν ξέρω πολλά. Ξέρω όµως δύο πολύ σοβαρά πράγµατα. Το ένα είναι ότι τσιµπά συνέχεια και µου χαλά τα πιάτα, και το δεύτερο ότι δεν παχαίνει. Τα βασικά πλεονεκτήµατά της είναι πως πρόκειται για µια πολύ καλή παρουσιάστρια µε καλές γνώσεις, κάτι που µε έκανε να νιώσω ασφάλεια µαζί της. Επίσης είναι ένας πολύ καλός και ζεστός άνθρωπος µε πάρα πολύ χιούµορ και ανθρωπιά. Όλα αυτά είναι που µε κέρδισαν και δηµιουργήσαµε µια καλή φιλία.
Γιώργο, ποια είναι η αγαπηµένη σου κουζίνα και γιατί;
Λατρεύω την Ιταλική Κουζίνα γιατί έχει απίστευτο ταµπεραµέντο, πολλές διαφορετικές γεύσεις και εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Είναι αυτό που λέµε 'Mama Mia'. Φυσικά είχα την πρόκληση να "δοκιµάσω" και τις διεθνείς κουζίνες.

Πες µας τα τρία πρώτα µυστικά που πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν µπει στην κουζίνα.

Τα µυστικά της κουζίνας κρύβονται µέσα µας και αυτά είναι η αγάπη, η φαντασία και η δηµιουργία. Είναι ένας τρόπος να δώσεις µε συντονισµένη µορφή όλη την ενορχήστρωση της συνταγής.
Χριστίνα, εσύ µαγειρεύεις; Κι αν ναι, ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου;
Μέσα από την εκποµπή πρέπει να οµολογήσω ότι έγινα ακόµα καλύτερη στην κουζίνα. Έµαθα ωραίες συνταγές, έξυπνα µυστικά, πράγµατα που µπορεί να µη γνώριζα και όλο αυτό ήταν για µένα µια ευκαιρία να αποκτήσω και γνώσεις και εµπειρίες. Ναι, µαγειρεύω και πολύ καλά µάλιστα. Σπεσιαλιτέ µου είναι η µακαρονάδα µε θαλασσινά και το παστίτσιο στο φούρνο µε κιµά. Αλλά µέσα από την εκποµπή έµαθα και πολλές συνταγές που δεν γνώριζα.

Ο σύζυγός σου, τι λατρεύει να του µαγειρεύεις;

Τα πάντα…

Έχετε κάψει ποτέ φαγητό και πώς έγινε;

Χριστίνα: Εννοείται… όταν ήµουν φοιτήτρια! Μιλούσα στο τηλέφωνο µε τις φίλες µου και ξέχασα το ψητό που είχα βάλει στο φούρνο (γέλια).
Γιώργος: Και ποιος δεν έχει κάψει; Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν ήµουν έφηβος και έκανα πειράµατα στο σπίτι, µε αποτέλεσµα να καλέσουµε την πυροσβεστική!

Πώς θα περάσετε τα Χριστούγεννα;

Χριστίνα: Οικογενειακά και µε φίλους. Έτσι είναι αυτές οι ηµέρες, πρέπει να τις περνούµε µε την οικογένειά µας και δικούς µας ανθρώπους. Εγώ θα ευχηθώ σε όλους µας υγεία, χαρά και ευτυχία στις καρδιές όλων. Να περάσουµε όσο πιο όµορφα γίνεται τις ηµέρες αυτές και να απολαύσουµε την κάθε στιγµή.
Γιώργος: Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω οικογενειακώς µαζί µε τα βαφτιστήρια µου και το βράδυ σίγουρα µε καλούς φίλους.

Tags Χριστίνα Δημητρίου, γιώργος ερωτοκρίτου, μια βαλιτσα γευσεις, showbiz κύπρος, gossip, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9787 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3221 s // Total time: 3.3008 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X