Tiago Gomez & Ilona Garamvolgyi: Μιλάνε πρώτη φορά για το μωρό που περιμένουν!


Tiago Gomez & Ilona Garamvolgyi: Μιλάνε πρώτη φορά για το μωρό που περιμένουν!

Αποκαλύπτουν το φύλο του!

Ο Tiago Gomes και η Ilona Garamvolgyi, γνωρίστηκαν πριν από 2,5 χρόνια στη Λευκωσία και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Σήµερα, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς και η δηµοφιλής make-up artist, διανύουν την πιο όµορφη περίοδο της ζωής τους, αφού, µετά από πολλές αποτυχηµένες προσπάθειες, σε λίγους µήνες ετοιµάζονται να υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους, το γιο τους, κάτι που κάνει τα φετινά Χριστούγεννα να µοιάζουν λίγο πιο παραµυθένια και µαγικά και για τους δύο.

Ilona, δεν θα µπορούσαμε να µην ξεκινήσουμε τη συνέντευξή µας µε την είδηση της εγκυµοσύνης σου. Ήταν µία µεγάλη σου επιθυµία που έγινε πραγµατικότητα;

Μια πάρα πολύ µεγάλη επιθυµία, γιατί, όπως ξέρεις, είχαµε πολλές αποτυχηµένες προσπάθειες στο παρελθόν. Ευτυχώς έχουµε µια πολύ καλή γιατρό, η οποία µας βοήθησε πολύ και όλα ευτυχώς πήγαν καλά αυτή τη φορά.

Άρα ήταν συνειδητή η απόφασή σας να γίνετε γονείς.

Ναι, το είχαµε συζητήσει. Ο Tiago έχει ήδη τρία παιδιά από τον προηγούµενό του γάµο και επειδή εγώ είµαι λίγα χρόνια µεγαλύτερή του, του εξέφρασα την επιθυµία µου να αποκτήσουµε µαζί ένα παιδί στο µέλλον. Η απάντησή του ήταν θετική.

Τώρα σε ποιο µήνα βρίσκεσαι;

Σχεδόν στον έκτο.

Γνωρίζετε το φύλο του µωρού;

Ναι, περιµένουµε αγοράκι!

Έχετε σκεφτεί καθόλου ονόµατα;

Ναι, έχουµε σκεφτεί. Δεν θέλαµε ελληνικό όνοµα γιατί και οι δύο καταγόµαστε από το εξωτερικό. Νοµίζω πως θα καταλήξουµε στο Gavin Joao Gomes.

Είναι εύκολη η εγκυµοσύνη σου µέχρι στιγµής;

Καθόλου εύκολη. Έχω πάρα πολλές δυσκολίες, αλλά µε τη βοήθεια του γιατρού όλα πάνε καλά. Θα έπρεπε να ξεκουράζοµαι παραπάνω, αλλά δεν µπορώ, θέλω να δουλεύω. Νοµίζω είναι σηµαντικό για µια έγκυο γυναίκα να παραµένει δραστήρια, είναι καλό και για το µωρό, αλλά εγώ το παρακάνω κάποιες φορές.

Ο Tiago σε προσέχει;

Πάρα πολύ. Φυσικά µε πρόσεχε πολύ και πριν την εγκυµοσύνη. Με φροντίζει και µου µαγειρεύει κάθε µέρα, φτιάχνει τέλεια φαγητά!

Tiago πώς νιώθεις που θα γίνεις ξανά πατέρας; Είναι διαφορετικό το συναίσθηµα αυτή τη φορά;

Φυσικά και είναι διαφορετικό το συναίσθηµα. Είναι το πρώτο µας παιδί µαζί και είµαι πολύ ευτυχισµένος γι' αυτό, ειδικά επειδή ήξερα πόσο πολύ το ήθελε η Ilona. Περάσαµε δύσκολα µέχρι να το καταφέρουµε, αλλά ευτυχώς όλα τώρα είναι καλά.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σπάνιο στις µέρες µας ένας άντρας στα 31 του να γίνεται για τέταρτη φορά πατέρας...

Έγινα για πρώτη φορά πατέρας όταν ήµουν µόλις 17 ετών. Δεν νοµίζω όµως ότι είναι πολλά τα τέσσερα παιδιά. Πού ξέρεις, ίσως µετά από αυτό να έρθει και το επόµενο! (γέλια)

Τα παιδιά σου ζουν στην Πορτογαλία;

Ναι. Μιλάµε συχνά στο τηλέφωνο και η µεγάλη µου κόρη θα έρθει τώρα τα Χριστούγεννα στην Κύπρο για να περάσουµε µαζί τις γιορτές.

Ilona, ποια είναι η δική σου σχέση µε τα παιδιά του Tiago;

Πάρα πολύ καλή! Στην κόρη του Tiago αρέσει πάρα πολύ να έρχεται στην Κύπρο και να µένει µαζί µας.

Η πρόταση γάµου έχει γίνει. Πότε θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας;

Δεν βρήκαµε ακόµα το χρόνο να το κανονίσουµε! Τώρα ειδικά που έρχεται το µωρό, είπαµε να το αφήσουµε για πιο µετά. Αλλά ήδη νιώθουµε σαν παντρεµένοι, µένει απλά το τυπικό της διαδικασίας.

Πότε συνειδητοποίησες ότι ο Tiago είναι ο άντρας της ζωής σου;

Από την πρώτη κιόλας νύχτα που τον γνώρισα. Το κατάλαβα αµέσως. Είµαστε πολύ ίδιοι χαρακτήρες και έχουµε κοινές συνήθειες. Είµαστε και οι δύο σπιτόγατοι, δεν µας αρέσει να βγαίνουµε έξω.

Εσύ Tiago;

Σίγουρα το πρώτο πράγµα που παρατήρησα πάνω της, ήταν το πόσο όµορφη είναι εξωτερικά. Φυσικά µε το πέρασµα του χρόνου συνειδητοποίησα ότι είναι ακόµα πιο όµορφη µέσα της. Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος και έχει µια τεράστια καρδιά.

Το γεγονός ότι και οι δύο ήσασταν ξανά παντρεµένοι στο παρελθόν, δεν σας έκανε πιο επιφυλακτικούς µε το θέµα "γάµος";

Ilona: Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που χώρισα. Έκανα προσπάθειες στην πορεία να κάνω µια καλή γνωριµία, αλλά έπεφτα πάντα σε αδιέξοδο. Σε κάποια φάση το άφησα στην τύχη. Κι όµως, αυτό που είχα ακριβώς µες στο µυαλό µου, ήρθε. Γι' αυτό αποφάσισα ότι µε το συγκεκριµένο άνθρωπο ήθελα να προχωρήσω ένα βήµα παραπέρα. Ο Tiago σέβεται τη δουλειά µου και την προσωπικότητά µου και δεν προσπάθησε ποτέ να µε αλλάξει.

Tiago: Είµαστε µαζί τώρα 2,5 χρόνια. Όταν γνωριστήκαµε καλύτερα και είδα όλα τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα της, ήταν πολύ εύκολο για µένα να πάρω την απόφαση να της ζητήσω να µε παντρευτεί.

Ilona έχεις µια πολύ πετυχηµένη καριέρα ως make-up artist στην Κύπρο. Θα ακολουθούσες τον Tiago στο εξωτερικό αν του γινόταν πρόταση από µία ξένη ποδοσφαιρική οµάδα;

Χωρίς δεύτερη σκέψη. Το είχαµε συζητήσει από την αρχή της γνωριµίας µας. Δούλεψα πάρα πολύ στη ζωή µου, έκανα πολλά, αλλά πρέπει να δω την προσωπική µου ζωή και την οικογένειά µου πια.

Φυσικά πρόσφατα έκανες ένα νέο δυναµικό ξεκίνηµα στα επαγγελµατικά σου, αναλαµβάνοντας τη διεύθυνση του Make Up Store στη Λευκωσία. Τι σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;
Φέτος είδαµε ότι τελικά θα µείνουµε Κύπρο. Ο πρώτος χρόνος ήταν λίγο περίεργος για τον Tiago γιατί δεν µιλούσε καθόλου ελληνικά, δεν είχε πολλούς γνωστούς, τώρα όµως του αρέσει, έχει εξοικειωθεί µε τη γλώσσα και θέλει να µείνουµε εδώ, έτσι αποφασίσαµε να χτίσουµε κάτι για το µέλλον. Από τον Ιανουάριο θα ξεκινήσουµε το Cyprus Make Up Academy, όπου θα παραδίδονται µαθήµατα επαγγελµατικού µακιγιάζ.

Είσαι µία από τις πιο δηµοφιλείς και περιζήτητες make up artists της Κύπρου, µε πολλές επώνυµες γυναίκες να σε επιλέγουν φανατικά για το µακιγιάζ τους. Πώς το πέτυχες αυτό;

Γυρνώντας το µυαλό µου πίσω στο παρελθόν, πρέπει να σου πω ότι ήταν πολύ δύσκολο. Νοµίζω όµως ήµουν και πολύ τυχερή. Και µε τη Ραµόνα και µε τη Χριστιάνα (Αριστοτέλους), αλλά και µε άλλες επώνυµες γυναίκες, δέσαµε από την αρχή της γνωριµίας µας και τις ευχαριστώ που είναι τόσα χρόνια δίπλα µου, τόσο σε επαγγελµατικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Tiago µετά τον ΑΠΟΕΛ και τη Νέα Σαλαµίνα, µετακόµισες πρόσφατα στη Δόξα Κατωκοπιάς. Νιώθεις καλά στη νέα σου οµάδα;

Ναι, νιώθω πολύ καλά στη Δόξα. Έχουµε καλούς παίχτες και έχουµε γίνει φίλοι. Τα πράγµατα δεν ξεκίνησαν πολύ καλά για µας, αλλά το σηµαντικότερο είναι ότι έχουµε µία δεµένη οµάδα και ευελπιστούµε ότι όλα θα εξελιχθούν καλύτερα στην πορεία.

Επαγγελµατικά ποιοι είναι οι στόχοι σου; Βλέπεις τον εαυτό σου στο µέλλον να συνεχίζει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην Κύπρο;

Τώρα ναι, βλέπω να συνεχίζω την καριέρα µου ως ποδοσφαιριστής στην Κύπρο, αλλά όπως ξέρεις το ποδόσφαιρο έχει ηµεροµηνία λήξης, εξ ου και κάναµε αυτό το κοινό επαγγελµατικό βήµα µε την Ilona σε ό,τι αφορά το Make Up Store και το Cyprus Make Up Academy.

Οι Κύπριοι έχουν εµµονή µε το ποδόσφαιρο. Τι σου λένε όταν σε συναντούν στο δρόµο;

Μου κάνει καλό όταν ο κόσµος µε αναγνωρίζει στο δρόµο, γιατί αυτό σηµαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά µου.

Πώς θα περάσετε τις γιορτές;

Μαζί, στο σπίτι, οικογενειακά.

Τι δώρο θα κάνετε ο ένας στον άλλο;

Το πιο όµορφο δώρο είναι το µωρό µας.

Ποια είναι τα όνειρά σας για το 2017;

Ilona: Να έρθει µε το καλό το µωρό µας στον κόσµο, να έχουµε την υγεία µας και όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι µας.
Tiago: Εύχοµαι υγεία και χαρά σε όλο τον κόσµο. Το 2016 ήταν µια πολύ καλή χρονιά για εµάς, ευχόµαστε το ίδιο και για το 2017.

Πηγή: Περιοδικό "OK!"
 

Tags tiago gomez, Ilona Garamvolgyi, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0043 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0321 s // Total time: 0.0365 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X