Οι προτάσεις γάμου της κυπριακής showbiz το 2016


Οι προτάσεις γάμου της κυπριακής showbiz το 2016

Διαβάστε αναλυτικά

Τα ερωτευμένα ζευγάρια είναι αρκετά στην κυπριακή showbiz και κάποια από αυτά τη φετινή χρονιά αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παρά πέρα τη σχέση τους καθώς οι σύντροφοι έκαναν πρόταση γάμου στις αγαπημένες τους και του χρόνου θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μαρία Μασσουρή

Το Λονδίνο επέλεξε ο σύντροφος της δημοσιογράφου, Μαρίας Μασσουρή προκειμένου να της χαρίσει ένα όμορφο μονόπετρο και να της κάνει πρόταση γάμου. Αξίζει να σημειωθεί, πως το ζευγάρι έχει δημιουργήσει ήδη την οικογένειά του μετά και τον ερχομό της κορούλας τους, Μάρσιας.

Γιώργος Γιαννακάς

Ένα ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Γιαννακάς για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κατερίνα, μέσα στο γήπεδο και σε αυτήν συμμετείχαν οι συμπαίκτες του.

Άντρεα Κυριάκου – Γιώργος Μερκής

Η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του νησιού μας, οι οποίοι πρόκειται να παντρευτούν του χρόνου στις αρχές του καλοκαιριού. Το πανέμορφο μοντέλο αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την πρόταση γάμου που της έκανε ο καλός της.

Κρίστη Αγαπίου – Πανίκος Λειβαδιώτης

Δίπλα στη θάλασσα, στο πιο ρομαντικό σκηνικό που έστησε μόνο για τους δυο τους, επέλεξε ο Πανίκος Λειβαδιώτης να ζητήσει από την Κρίστη Αγαπίου να τον παντρευτεί. Εκείνη, είπε το “ναι” και το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία το ερχόμενο φθινόπωρο.

Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ

Το φετινό Πάσχα θα μείνει αξέχαστο στη Χριστιάνα Αριστοτέλους καθώς ο σύντροφός της, Γιώργος Εφραίμ της έκανε πρόταση γάμου και η ίδια η παρουσιάστρια το έκανε γνωστό μέσα από την απογευματινή της εκπομπή κι έτσι μέσα στο 2017 θα τη δούμε να ντύνεται νυφούλα.

Τζοάννα Κασουλίδου – Ανδρέας Ζακχαίος

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών ήρθε και η πρόταση γάμου από τον σύντροφο της Τζοάννας Κασουλίδου, Ανδρέα Ζακχαίο. Η Κύπρια socialite πόσταρε το μονόπετρό της στο facebook και έκανε με αυτόν τον τρόπο γνωστό το γεγονός.

Κυριάκος Πελεκάνος – Τατιάνα Ησαϊα

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Τατιάνα Ησαϊα μέσα στη θάλασσα με την παρουσία της οικογένειάς τους και πολύ καλών τους φίλων και ο γάμος τους αναμένεται του χρόνου το φθινόπωρο!

Γιώργος Αναγιωτός – Βαλεντίνα Νικολάου

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο ηθοποιός, Γιώργος Αναγιωτός να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, Βαλεντίνα Νικολάου! Την ημέρα των γενεθλίων της τοποθέτησε το δαχτυλίδι πάνω στην τούρτα της κι εκείνη συγκινήθηκε αφού πρώτα αποδέχτηκε την πρότασή του!

Tags προτασεις γαμου, ζευγαρια, showbiz κύπρος, gossip, σταυρωτα, 2016


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9622 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4434 s // Total time: 2.4056 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X