Τα πιο ακριβά δώρα που αντάλλαξαν οι celebrities τα Χριστούγεννα


Τα πιο ακριβά δώρα που αντάλλαξαν οι celebrities τα Χριστούγεννα

Διαβάστε αναλυτικά

Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος, όπου οι περισσότεροι ανταλλάζουν δώρα! Τι κι αν λέμε πως τα δώρα είναι συμβολικά και δεν έχει σημασία το πόσο κοστίζουν παραμόνο η χειρονομία, αυτό φαίνεται να μην ισχύει για τους celebrities, οι οποίοι χαρίζουν πράγματα που η αξία τους ανέρχεται σε πολλά μηδενικά!

David Beckham 

Το 2005 ο David Beckham έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς κάτω από το δέντρο τοποθέτησε για τη σύζυγό του, Victoria αρκετά και πολύ ακριβά δώρα. Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν περίμενε τη σχεδιάστρια, μία διαμαντένια τσάντα αξίας 100.000 δολαρίων, ένα custom-made πανάκριβο αυτοκίνητο μισού εκατομμυρίου και ένα κολιέ από ρουμπίνια 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ποιος είπε πως η αγάπη δεν στοιχίζει;

Paris Hilton

Αν είναι να κάνεις στον εαυτό σου δώρο, καλύτερα να είναι κάτι ακριβό! Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η πλούσια κληρονόμος, Paris Hilton, η οποία φαίνεται πως διαλέγει τις γιορτές των Χριστουγέννων προκειμένου να αλλάζει αυτοκίνητο, το οποίο στοιχίζει περισσότερα από 300.000 δολάρια!

Angelina Jolie

Ούτε ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης δεν θα μπορούσε να κάνει πιο ακριβό δώρο από αυτό που χάρισε η Angelina Jolie, στον πρώην, πλέον σύζυγό της, Brad Pitt. Η Hollywoodιανή ηθοποιός έκανε δώρο στον αγαπημένο της έναν καταρράκτη στην Καλιφόρνια!

Tom Cruise

Αν είσαι η κόρη του Tom Cruise τότε η λίστα στον Άγιο Βασίλη δεν θα συμπεριλαμβάνει κούκλες και παιχνίδια. Το 2011 η πεντάχρονη τότε  Suri Cruise ζήτησε από τον μπαμπά της ένα πόνυ, διαμαντένια σκουλαρίκια και δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών που θα την έκαναν να μοιάζει με νεράιδα. Κι ο ηθοποιός, χαλί έγινε να τον πατήσει!

Ben Affleck

Ο Ben Affleck σίγουρα ξέρει πώς να κάνει ένα κορίτσι να τον ερωτευτεί. Οι φήμες θέλουν τον γοητευτικό ηθοποιό να έκανε στο παρελθόν δώρο στην πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, ένα διαμαντένιο δακτυλίδι επτά καρατιών. Αλλά ο κύριος Affleck όπως φαίνεται είναι γνωστός για τα ακριβά του γούστα καθώς λέγεται πως στο παρελθόν είχε χαρίσει στην τότε σύντροφό του, Jennifer Lopez ένα κόσμημα από ρουμπίνια, ζαφείρια και διαμάντια.

Beyoncé

Το 2010 η Beyoncé έκανε δώρο στο σύζυγό της, Jay Z το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων για τα γενέθλιά του τον Δεκέμβριο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό ήταν το δώρο του και για τα Χριστούγεννα!

Jude Law

Ο Jude Law είναι τόσο γενναιόδωρος όσο και γοητευτικός! Ο ηθοποιός έκανε δώρο στη σύζυγό του, Sienna Miller ένα δαχτυλίδι από διαμάντια και ζαφείρια αξίας 200 000 δολαρίων. Αλλά, μπορεί το δακτυλίδι να ήταν υπέροχο, ωστόσο το ζευγάρι δεν άντεξε μαζί!

Tags δωρα, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0048 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0341 s // Total time: 0.0389 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X