Οι χωρισμοί ζευγαριών της κυπριακής showbiz το 2016!


Οι χωρισμοί ζευγαριών της κυπριακής showbiz το 2016!

Διαβάστε αναλυτικά

Ο χωρισμός είναι ένα γεγονός πολύ δύσκολο και επώδυνο για κάθε ζευγάρι που αποφασίζει να τραβήξει αυτόν τον δρόμο. Αρκετά είναι τα ζευγάρια της κυπριακής showbiz που τη φετινή χρονιά αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους και η ομάδα του ilovestyle.com σας θυμίζει ποια είναι αυτά.

Λουκία Κυριάκου

Η φετινή χρονιά δεν μπήκε πολύ καλά όσον αφορά στα προσωπικά της σχεδιάστριας, Λουκίας Κυριάκου, καθώς στις αρχές του χρόνου ανακοίνωσε μέσα από το facebook τον χωρισμό της από τον Κώστα Καρασερίδη. Ωστόσο, οι πληροφορίες μας θέλουν την όμορφη σχεδιάστρια να έχει βρει ξανά τον έρωτα με γοητευτικό άντρα.


Χριστίνα Πελαγία - Μάριος Αβρααμίδης

Στα μέσα Μαρτίου έγινε γνωστός ο χωρισμός του παρουσιαστή, Μάριου Αβρααμίδη και της Κύπριας socialite, Χριστίνας Πελαγία, οι οποίοι έριξαν τίτλοι τέλους στον γάμο τους καιρό πριν βγει στη δημοσιότητα.

Γρηγόρης Γεωργίου – Κατερίνα Μηλιώτη

Στα μέσα Σεπτεμβρίου μάθαμε για τον χωρισμό του παρουσιαστή, Γρηγόρη Γεωργίου και της δημοσιογράφου, Κατερίνας Μηλιώτη τραβώντας χωριστούς δρόμους όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή.

Δήμητρα Μακρυγιάννη

Αν και πιστεύαμε πως η παρουσιάστρια Δήμητρα Μακρυγιάννη θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, η είδηση του χωρισμού της έπεσε σαν βόμβα στην κυπριακή showbiz, όταν η ίδια ανακοίνωσε πως πλέον είναι μόνη της!

Πάολα Χατζηλαμπρή – Γιάννης Φειδία

Με ένα post στο facebook η ηθοποιός, Πάολα Χατζηλαμπρή και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Γιάννης Φειδία ανακοίνωσε πως πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή με γνώμονα πάντα την ευτυχία του γιου τους.

Χριστιάνα Θεοδώρου

Μέσα στο 2016, η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου περιμέναμε να ντυθεί νυφούλα! Ωστόσο, η ίδια έκανε γνωστό τον χωρισμό της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Tags χωρισμοι, σταυρωτα, 2016, ζευγαρια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0253 s // Total time: 0.0258 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X