Οι επώνυμες Κύπριες που έγιναν μανούλες το 2016


Οι επώνυμες Κύπριες που έγιναν μανούλες το 2016

Διαβάστε αναλυτικά

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι η ωραιότερη και πιο ιερή στιγμή που βιώνει ένα ζευγάρι! Αρκετά ήταν τα ζευγάρια στην κυπριακή showbiz που υποδέχθηκαν τα μωράκια τους κατά το 2016. Η ομάδα του ilovestyle.com συγκέντρωσε τους επώνυμους Κύπριους που έγιναν γονείς τη φετινή χρονιά.

Έφη Παπαϊωάννου

Τα ξημερώματα της 4ης Ιανουαρίου η Έφη Παπαϊωάννου υποδέχθηκε στη ζωή το τρίτο της μωράκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μαξ Τρίγκα. Ο μικρός Κωνσταντίνος, ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού!

Σοφία Καρβέλα

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία Καρβέλα έφερε στον κόσμο στις αρχές Ιανουαρίου, το δεύτερο μωράκι της, ο οποίος πήρε το όνομα του μπαμπά της απόλυτης σταρ, Νέστωρα.

Πέτρος Φιλίππου

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Πέτρος Φιλίππου στα μέσα Μαρτίου υποδέχτηκε με τη σύζυγό του, Marie το κοριτσάκι τους, το οποίο συμπλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού, με το ζευγάρι να αναρτά στα social media φωτογραφίες από το μαιευτήριο, ανακοινώνοντας το χαρμόσυνο γεγονός.

Φώτης Γεωργίδης

Στα μέσα Απριλίου, ο ηθοποιός Φώτη Γεωργίδης, έγινε πατέρας για τρίτη φορά καθώς η σύζυγός του, Γιούλη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, η οποία θα πάρει το όνομα Παντελίνα.

Ευτυχία Ανδρέου

Για πρώτη φορά μανούλα έγινε μέσα στο 2016 η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ευτυχία Ανδρέου καθώς υποδέχθηκε τον καρπό του γάμου της με τον Μιχάλη Βασιλείου, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, το οποίο ακούει στο όνομα Θίσβη!

Ευθύμιος Δίπλαρος

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναρτώντας μία φωτογραφία με τη σύζυγό του, Αργυρώ Ροτσίδου, λίγο πριν τον τοκετό, θέλοντας να την ευχαριστήσει δημόσια για το υπέροχο αυτό δώρο που του χάρισε.

Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου

Το νεαρό της ηλικίας της, δεν φάνηκε να ήταν εμπόδιο για το πανέμορφο μοντέλο, Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου να βιώσει την υπέρτατη ευτυχία του να γίνει μανούλα. Η Μαρκέλλα και ο επί χρόνια σύντροφός της, Μένιος Παναγιώτου, εδώ και έξι μήνες είναι γονείς ενός κοριτσιού, της Εστέλ Μαρίνας.

Άντρη Καραντώνη

Ένα χρόνο περίπου μετά από τον γάμο τους και η Άντρη Καραντώνη και ο σύζυγός της, Νεοκλής Σκουρουμούνης έγιναν γονείς! Στις 16 Αυγούστου ήρθε στον κόσμο η μπέμπα τους, Αργυρώ, ολοκληρώνοντας την ευτυχία στη ζωή τους!

Κωνσταντίνος Πετρίδης

Πατέρας έγινε χθες το απόγευμα ο υφυπουργός παρά τω προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης καθώς η σύζυγός του Ειρήνη Γιωργάλλα έφερε στον κόσμο την κορούλα τους και ο ίδιος το ανακοίνωσε με ένα post στο twitter!

Μελίνα Διονυσίου

Γονείς έγιναν την τελευταία ημέρα του Οκτώβρη η Κύπρια socialite Μελίνα Διονυσίου και ο σύζυγός της, Άθως Αντωνιάδης, καθώς ήρθε στον κόσμο το αγοράκι τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Σάββας.

Καρολίνα Κυπριανού

Για δεύτερη φορά μανούλα έγινε η πρώην παρουσιάστρια, Καρολίνα Κυπριανού, η οποία χάρισε στην κορούλα της Νικόλ – Ρία έναν αδερφό και ολοκληρώνοντας την ευτυχία στην οικογένεια που δημιούργησε με το σύζυγό της, Γιώργο Αναστασιάδη.

Κυριάκος Ιωάννου

Στις 10 Νοεμβρίου, ο Κύπριος αθλητής, Κυριάκος Ιωάννου και η σύζυγός του, Άννα Καβαθά υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, το αγοράκι τους με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει την ευτυχία του στο post που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ολίβια Καττάμη

Πριν από ένα μήνα η Ολίβια Καττάμη και ο σύντροφός της, Κώστας Μιχαηλίδης έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού, της μικρής Μαρίσσας, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μαρία Μιχαήλ

Πολύ πρόσφατα, στις αρχές Δεκεμβρίου η Μαρία Μιχαήλ και ο Χάρης Κκολός έγιναν γονείς για δεύτερη φορά καθώς στην οικογένειά τους προστέθηκε ακόμη ένα κοριτσάκι.

Tags σταυρωτα, 2016, ΓΕΝΝΕΣ, γεννησεις, μανουλες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0345 s // Total time: 0.0398 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X