Molton Brown: Εορταστική συλλεκτική έκδοση Fabled Juniper Berries & Lapp Pine


Molton Brown: Εορταστική συλλεκτική έκδοση Fabled Juniper Berries & Lapp Pine

Αιχμαλωτίζοντας με ένα υπέροχο άρωμα το πνεύμα των αυθεντικών Χριστουγέννων

Η νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από το εκπληκτικό, παρθένο αρκτικό τοπίο της Λαπωνίας στο βορειότερο άκρο της Σουηδίας. Η Molton Brown συλλέγει το φλοιό πεύκου που χρησιμοποιεί, από τα απομακρυσμένα πολικά δάση και τον εναρμονίζει με τη φρεσκάδα του δροσερού αρκεύθου, προκαλώντας αναμνήσεις χειμερινών αποδράσεων. Πίσω από αυτό το συνδυασμό και τη διαφημιστική καμπάνια βρίσκεται η αναβίωση των ξεχασμένων Λαπωνικών μύθων, που επαναλαμβάνεται μέσα από τις συγκινητικές περιπέτειες του νεαρού Albin. Καθώς ο ίδιος συλλέγει καρπούς αρκεύθου για την χριστουγεννιάτικη πίτα του παππού του, ο Albin συναντά την πιο γοητευτική εικόνα μέσα στα δάση.



"Αυτό το γιορτινό άρωμα ξετυλίγεται με το μοναδικό συνδυασμό από φρέσκο, πικάντικο άρκευθο, ελεμί και λιβάνι που αναμειγνύονται με πράσινες, νότες πεύκου -προκαλώντας την ανάμνηση ενός ξεχωριστού δάσους σε γιορτή", με αυτά τα λόγια περιγράφει το άρωμα η αυθεντία της αρωματοποιίας και δημιουργός αρωμάτων Carla Chabert του Fragrances Essentielles. "Για να επιτευχθεί ένα ψυχρό συναίσθημα όμοιο με αυτό μιας κουβέρτας από χιόνι, προστέθηκε ένα ψήγμα από οζονικές νότες που αναμείχθηκε με φύλλα βιολέτας. Αυτό εξισορροπείται με Musk, ξύλο κασμίρ, ξύλο κέδρου και βρύα και με μία απαλή νότα βανίλιας που προσδίδει ζεστασιά και άνεση, σαν την ευχάριστη αίσθηση που προκαλείται μπαίνοντας σε μια ζεστή καλύβα μετά από εξερεύνηση στη χειμερινή ερημιά".



Για να υμνήσει αυτό το γιορτινό άρωμα, η Molton Brown, επίσημος προμηθευτής προϊόντων περιποίησης σώματος της Αυτού Μεγαλειότητος Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, παρουσιάζει με υπερηφάνεια στα μπουκάλια της συλλογής, το σύμβολο του Royal Arms. Χρησιμοποιώντας γυαλιστερό ασημένιο χρώμα, μετατρέπει αυτή τη συλλογή σε μία αληθινά πολυτελή απόλαυση των αισθήσεων.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, το εορταστικό κερί Molton Brown είναι εξαιρετικά διακοσμημένο με εικόνες άρκευθου και πεύκου. Ως μια γιορτινή τελική πινελιά, ολόκληρη η συλλογή είναι διακοσμημένη με κομψά, εκλεπτυσμένα μπλε καμπανάκια αντικατοπτρίζοντας έτσι τον άρκευθο αλλά και τη γιορτινή διάθεση ταυτόχρονα.

Tags molton brown, Fabled Juniper Berries & Lapp Pine, Molton Brown Fabled Juniper Berries & Lapp Pine, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9847 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3637 s // Total time: 2.3484 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X