Όλα όσα έγιναν στο brunch του συγκροτήματος ΔΙΑΣ


Όλα όσα έγιναν στο brunch του συγκροτήματος ΔΙΑΣ

Κάνε στροφή… 360ο μοιρών!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στις 11.30 στο Occhio Recidence, το brunch του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, στο οποίο οι καλεσμένοι συστήθηκαν με την υπηρεσία που παρέχει το συγκρότημα για επικοινωνία 360ο μοιρών.

Η επικοινωνία 360ο μοιρών υποδηλώνει τη σφαιρική οπτική που έχει το συγκρότημα σε συνδυαστική επικοινωνιακή πολιτική μεταξύ των brands του. Άλλωστε, το συγκρότημα ΔΙΑΣ είναι ο μεγαλύτερος όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Κύπρο, με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα τα οποία έχουν ως πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση, ψυχαγωγία και επιμόρφωση χιλιάδων τηλεθεατών, αναγνωστών, ακροατών και χρηστών του διαδικτύου.

Με ιστορία πάνω από 40 χρόνια το συγκρότημα ΔΙΑΣ δηλαδή η  εφημερίδα Σημερινή, το Ράδιο Πρώτο, τα περιοδικά του συγκροτήματος ΔΙΑΣ (Madame Figaro, Time Out, OK!, Capital Today) η τηλεόραση Σίγμα, ο Super FM, η διαδικτυακή πύλη Sigmalive.com και κατ’ επέκταση τα διαδικτυακά ilovestyle, Timeoutcyprus, Capital.com.cy και City Free Press, αποτελούν τα πιο ισχυρά μέσα για 360 μοίρες επικοινωνία.

Μια επικοινωνία που πετυχαίνει το στόχος της γιατί οι δημιουργικές ιδέες, μπορούν να γίνουν μηνύματα που μαθαίνονται μέσα σε 24 ώρες!
Ταυτόχρονα, οι λειτουργοί του εμπορικού και του μάρκετινγκ είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις σχέσεις τους με τους συνεργάτες του ομίλου, να σερβίρουν οι ίδιοι τα λαχταριστά εδέσματα του μπουφέ και να περάσουν μαζί ένα ευχάριστο brunch με έντονη χριστουγεννιάτικη διάθεση. 

Tags ΣΙΓΜΑ, εκδοτικος οικος διασ, ΔΙΑΣ, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1564 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3152 s // Total time: 2.4717 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X