Απαλλαγείτε από τις σακούλες στα μάτια με τη νέα κρέμα Remescar


Απαλλαγείτε από τις σακούλες στα μάτια με τη νέα κρέμα Remescar

Ανακαλύψτε την...

Μάτια ξεκούραστα χωρίς σακούλες και μαύρους κύκλους υπόσχεται το νέο προϊόν της Remescar το οποίο προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα, με μόνο μια εφαρμογή την ημέρα.

Πρόκειται για μια νέα επαναστατική κρέμα που χάρη στην τεχνολογία EYESYL μπορεί να μειώσει άμεσα τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό συνδυασμό μετάλλων αργίλου και σύμπλεγμα πολυπεπτιδίων. Έτσι, η επιδερμίδα αποκτά έντονη σύσφιγξη, η συσσώρευση υγρού κάτω από τα μάτια μειώνεται, ενώ επιτυγχάνεται μικρο-μυϊκή παύση.

Το προϊόν είναι ασφαλές για όλους τους τύπους επιδερμίδας ενώ απαιτείται ποσότητα  μεγέθους μόλις ενός κόκκου ρυζιού για να μειωθεί το οίδημα και να εξαφανιστούν οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Η όψη βελτιώνεται και τα σημάδια κόπωσης και στρες εξαφανίζονται.

Εφαρμόζεται μετά την καθημερινή περιποίηση του δέρματος, βάζοντας ένα πολύ λεπτό στρώμα της κρέμας Remescar στην επιθυμητή περιοχή. Μόλις το προϊόν απορροφηθεί, εφαρμόζεται και το makeup.

Η Remescar για σακούλες και μαύρους κύκλους είναι μια κρέμα άμεσα αποτελεσματική με εύκολη εφαρμογή και ορατά αποτελέσματα. Με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα, τα μάτια σας μπορούν να αποκτήσουν τη χαμένη τους λάμψη!

Διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία από την Lifepharma, μέλος του Ομίλου Ιακωβίδη.

Tags Remescar, face, beauty, eye, προσωπο, Ομορφια, ματια, μαυρες σακουλες, φουσκωμα στα ματια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1983 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2481 s // Total time: 2.4464 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X