Μύρισαν Χριστούγεννα στη LIDL Food Academy


Μύρισαν Χριστούγεννα στη LIDL Food Academy

Εορταστικές ιδέες για το Χριστουγεννιάτικό μας τραπέζι 

Η Lidl Food Academy μπήκε σε Χριστουγεννιάτική διάθεση και τη μετέδωσε απλόχερα στους νικητές που παρευρέθηκαν στο μάθημα μαγειρικής το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου!

Έμαθαν να μαγειρεύουν πατάτες με μπρόκολο οκγρατέν και ορτύκια τυλιχτά με μπέικον Αγροικία και συνοδευτικό κόκκινο λάχανο με μαυροκέρασο.

Και, αφού μήνας Δεκέμβριος και φαγητό πάνε μαζί, από το μενού δεν μπορούσαν να λείπουν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια από μπισκότο. Φτιαγμένα με απλά υλικά όπως γάλα και βούτυρο Milbona, καστανή ζάχαρη, κακάο και αλεύρι Belbake, υλικά που εύκολα μπορεί κανείς να βρει στα ράφια του διπλανού καταστήματος Lidl, αποτέλεσαν τον τέλειο καμβά για να εκφράσουν οι μαθητές τη δημιουργικότητά τους στολίζοντάς τα.

Μετά την ολοκλήρωση των δημιουργιών τους ήρθε η ώρα να τις απολαύσουν, ξεκινώντας από το ορεκτικό: ακατέργαστο τυρί brie γεμιστό με ντομάτα και βασιλικό, φρυγανιές αρτυσμένες με ανάμεικτα μπαχαρικά Deluxe, συνοδευτική σαλάτα με ντρέσινγκ βάλσαμο με μήλο Deluxe και μέλι Γλυκάνθη.

Και όλα αυτά, φυσικά με τη συνοδεία κρασιού που ήρθε να δώσει τη δική του Χριστουγεννιάτικη νότα στο σκηνικό, μετατρέποντας έτσι το μεσημεριανό τους γεύμα σε μια ωραία εμπειρία με εορταστική διάθεση.

Βρείτε τις συνταγές στην ολοκαίνουρια ιστοσελίδα της LIDL Food Academy εδώ.

Ψάχνεις γιορτινές συνταγές; Θα τις βρεις όλες στο Cooking του Sigmalive. Καθημερινά περισσότερες συνταγές που θα κάνουν τις γιορτές σου πιο νόστιμες.

Tags LIDL FOOD ACADEMY, food news, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4195 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3227 s // Total time: 2.7422 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X