Brad Pitt – Angelina Jolie: Χάνουν την επιμέλεια των δύο υιοθετημένων παιδιών τους;


Brad Pitt – Angelina Jolie: Χάνουν την επιμέλεια των δύο υιοθετημένων παιδιών τους;

Όλες οι εξελίξεις

Μπορεί ο Brad Pitt και η Angelina Jolie να κρατούν χαμηλούς τόνους στην υπόθεση του διαζυγίου τους και να ετοιμάζονται για την "μάχη" της κηδεμονίας, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως περιπλέκονται για δυο από τα έξι παιδιά τους.

Το εν διαστάσει ζευγάρι έχει υιοθετήσει (κατά χρονολογική σειρά) τον Maddox, 15 ετών, την Sahara, 11 ετών και τον Pax, 13 ετών, ενώ απέκτησε βιολογικά την 10χρονη Siloh και τα 8χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

Σύμφωνα με όσα γράφει το Radar Online, οι δύο ηθοποιοί κινδυνεύουν να χάσουν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, τα υιοθετημένα Maddox και τον Pax, λίγο πριν "μονομαχήσουν" για την κηδεμονία τους, την οποία η Angelina θέλει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου, ενώ ο Brad επιθυμεί να την έχουν από κοινού.

Κατά το δημοσίευμα, η βιολογική μητέρα του Pax, που ήταν στην φυλακή το 2007, οπότε και υιοθετήθηκε το παιδί από ορφανοτροφείο του Βιτενάμ, φέρεται αποφασισμένη να πάρει πίσω τον γιο της μόλις αποφυλακιστεί.

Παράλληλα, οι γονείς του Maddox, που υιοθετήθηκε από ίδρυμα της Καμπότζης, δεν είναι… νεκροί, όπως τους θεωρούσαν, αλλά κατηγορούνται ότι τον πούλησαν σε έναν άνδρα, ο οποίος έχει φυλακιστεί για απάτη και ξέπλυμα χρήματος σχετικά με 800 υιοθεσίες.

"Η κατάσταση με τον Pax και ο φόβος για το τι θα συμβεί με τον Maddox τρομάζει τον Brad και την Angelina… το να χάσουν τα παιδιά θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης τους", λέει πηγή στο Radar Online.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από τους εκπροσώπους των δύο ηθοποιών, ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα παραπάνω δεν ευσταθούν, καθώς τα δύο παιδιά υιοθετήθηκαν με νόμιμο τρόπο και δεν υπάρχει περίπτωση να σταλούν πίσω στις χώρες καταγωγής τους.

Πηγή: peoplegreece.com

Tags Brad Pitt, Angelina Jolie, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2856 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3990 s // Total time: 2.6846 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X