5 +1 bars για low budget cocktails


5 +1 bars για low budget cocktails

Επιλεγμένα μπαράκια στη Λευκωσία για να πας το σαββατοκύριακο

Αγαπημένη απόλαυση να επισκέπτομαι μπαράκια και να δοκιμάζω τις δικές τους προτάσεις σε cocktail, είτε αυτά είναι classics με twist είτε είναι φτιαγμένα με μεράκι από τους έμπειρους bartenders σε κάθε χώρο. Με τις τιμές να κυμαίνονται από €5 μέχρι και €12-13 στα διάφορα μπαράκια της Λευκωσίας, επιλέξαμε και σου προτείνουμε ξεχωριστά bars με τα δικά τους signature cocktail σε λίγο πιο low budget τιμές, για εκείνες τις μέρες που θες να πιείς λίγο παραπάνω.

Mukta Bar
Στο νέο entry της Λευκωσίας θα βρεις μια ενδιαφέρουσα λίστα από cocktail επηρεασμένα από γεύσεις και υλικά από όλο τον κόσμο. Στη δική του λίστα θα βρεις αγαπημένα classics πειραγμένα με νέες γεύσεις και αρώματα. Με τιμές να κυμαίνονται κοντά στα €7-€8 για αρκετά από αυτά, το Mukta κάνει την ανατροπή και αλλάζει τον κανόνα που θέλει τα ωραία cocktail να είναι και ακριβά. Συνδύασε τα με τα μοναδικά tapas που θα βρεις εκεί και θα μας θυμηθείς.
(96027967) Βασιλέως Παύλου & Χριστόδουλου Σώζου 3, Λευκωσία

Novem Cocktail Bar
Novem σημαίνει 9, όσα ακριβώς και τα signature cocktail του μικρού cocktail bar στην αρχή της οδού Μουσών, τέρμα Ονασαγόρου, τα οποία μάλιστα αλλάζει συχνά. Οι προτάσεις τους αφορούν τόσο κλασικά ποτά αλλά και πολλά πειραγμένα από €6.50 και πάνω. Ενώ τις Πέμπτες παίζει live μουσική υπό τους ήχους του Θεόδωρου και της Αλεξάνδρας.
(99858266) Μουσών 16-20, Λευκωσία

Tags bars, Μπαρ, low budget cocktails, κοκτειλ, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6610 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3886 s // Total time: 3.0495 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X