Η εορταστική συλλογή Αnice μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι!


Η εορταστική συλλογή Αnice μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι!

Ρομαντισμός με goth επιρροές

H Άννα Φάκα παρουσιάζει την πιο glam συλλογή της μέχρι σήμερα, η οποία θα γίνει σύμμαχος μας γι’ αυτές τις γιορτές. Ενσωματώνοντας τις τελευταίες τάσεις του gothic glamour σε μια πιο θηλυκή και ρομαντική εκδοχή που διαχρονικά προσδιορίζει το brand Αnice, οι χειροποίητες δημιουργίες, προορίζονται για τις fashionistas που θέλουν να εντυπωσιάσουν στα επίσημα ρεβεγιόν και parties.

Με μεγάλες δόσεις από κεντημένα με πέρλες τούλια, ρομαντικές δαντέλες, διαφάνειες, βελούδο και στρας, η συλλογή ισορροπεί ανάμεσα στη θηλυκότητα και το δυναμισμό, εξυμνώντας τη γυναίκα η οποία θέλει να αισθάνεται κομψή, ποθητή, ρομαντική αλλά και δυναμική. 

Το διαχρονικό μαύρο είναι ο πρωταγωνιστής της συλλογής, ενώ το έντονο κόκκινο, το χρυσό, το σκούρο μπλε και το ονειρικό λευκό, ακολουθούν δυναμικά. Κομψά μίνι και μίντι φορέματα σε bodycon και loose γραμμές, αέρινες μάξι δημιουργίες - πότε με εντυπωσιακά μανίκια, πότε αφήνοντας τους ώμους γυμνούς -, flirty mini φούστες και τοπς,  υπόσχονται να δώσουν glam και να μας αναδείξουν βασίλισσες του πάρτι.

Η limited edition συλλογή είναι διαθέσιμη στο ατελιέ Αnice στην οδό Κλήμεντος 35, στη Λευκωσία.


Tags anice, μόδα, Αννα Φακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3570 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4014 s // Total time: 3.7584 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X