H πολυαναμενόμενη athleisure συλλογή της Anice είναι εδώ!


H πολυαναμενόμενη athleisure συλλογή της Anice είναι εδώ!

Δείτε τη συλλογή

Πολυτελές athleisure.  Αυτό είναι το ύφος που χαρακτηρίζει τη limited συλλογή Anice Sportswear FW17. «Απορροφώντας» τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η νέα συλλογή της Άννας Φάκα, ανταποκρίνεται στην ολοένα και πιο δημοφιλή τάση του 21ου  αιώνα που θέλει τις φόρμες να ξεχωρίζουν για τις chic γραμμές τους.

H ξεχωριστή sportswear κολεξιόν Αnice είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού sport και fashion. Με ready-to-wear statement και άνετα κομμάτια, η συλλογή εξυμνεί τη δυναμική, αστική και δραστήρια γυναίκα, η οποία αναζητεί άνεση, αλλά συγχρόνως και την αίσθηση της πολυτέλειας στην απαιτητική της καθημερινότητα.

Με πρωταγωνιστή το κλασικό μαύρο, η νέα sportswear κολεξιόν περιλαμβάνει bomber φούτερ με έντονα μοτίβα και πρωτότυπες παρεμβάσεις στους τόνους του φούξια και του μοβ, καθώς και μονόχρωμα sweatpants με ή χωρίς λάστιχο στον αστράγαλο. Με διακριτικό όγκο στα φούτερ και μίξεις υφασμάτων, το στυλ ακροβατεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στο glam sport και στο urban minimal. Δίνοντας έμφαση στην άνεση και τη λειτουργικότητα, η συλλογή ενσωματώνει μαλακό βαμβάκι, ώστε να παρέχει αίσθηση μέγιστης ευελιξίας και πλήρη ελευθερία κινήσεων, καθώς και πλεκτή ύφανση.

Η limited συλλογή είναι διαθέσιμη στο ατελιέ Αnice στην οδό Κλήμεντος 35, στη Λευκωσία, καθώς και στα καταστήματα Glam Boutique (Λευκωσία), Infolio Boutique (Λάρνακα), Editori Boutique (Λεμεσός) και Sotris Fabulous Boutique (Πάφος).


 

Tags anice clothes, Αννα Φακα, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2103 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3711 s // Total time: 2.5814 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X