Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Kanye West!


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Kanye West!

Γιατί κατηγορούν την Kim Kardashian;

Μία απίστευτη υπόθεση εξελίσσεται εδώ και λίγες ώρες, καθώς ο Kanye West μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Πηγές αναφέρουν πως ο ράπερ είναι υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, ενώ φίλοι του κατηγορούν ευθέως την Kim Kardashian για την κατάρρευσή του.

Λίγες ώρες πριν από μία συναυλία, ο Kanye βρέθηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες και η περιοδεία του, "Saint Pablo", ακυρώθηκε.  Σύμφωνα με κάποια αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 39χρονος υπέστη ψυχωσικό σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χειροπέδες, επειδή αντιστεκόταν, ενώ είναι υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Ωστόσο, μιλώντας στο People, πηγή από το περιβάλλον του Kanye ανέφερε πως πήγε στο νοσοκομείο αυτοβούλως, καθώς έχει εξαντληθεί και, τον τελευταίο καιρό, έχει και αϋπνίες. "Δεν υπάρχει κάποια ψυχολογική ασθένεια. Απλά είναι εξαντλημένος. Δουλεύει πολλές ώρες και το εξαντλητικό του πρόγραμμα τον εξουθένωσε", πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Την ίδια ώρα, μερίδα του αμερικανικού Τύπου διερωτάται πού βρίσκεται η Kim Kardashian, καθώς ουδείς την έχει δει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή του περιστατικού, η τηλεπερσόνα ήταν στην Νέα Υόρκη για ένα gala και αναχώρησε εσπευσμένα για το Λος Άντζελες, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της.

Φιλικά πρόσωπα του Kanye φέρονται να δηλώνουν πως η Kim είναι υπεύθυνη για την κατάστασή του. "Τα προβλήματά του στο γάμο του, σε συνδυασμό με τη ρήξη του με τον Jay Z, αλλά και την απίστευτη ζήλια του απέναντι στην Beyonce, συνέβαλαν στο να πάθει κρίση", δηλώνουν, προσθέτοντας ότι η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη «για την υγεία και την ασφάλειά του».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του ράπερ ή το νοσοκομείο, ενώ οι θαυμαστές του Kanye εκφράζουν τις ευχές και την υποστήριξή τους μέσω Twitter όπου δημιουργήθηκε το hashtag #PrayForKanye (προσευχηθείτε για τον Kaye).

Πηγή: peoplegreece.com

Tags kim kardashian, Kanye west, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9931 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5437 s // Total time: 3.5368 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X