Η Ευρυδίκη μιλάει για πρώτη φορά για τις ετοιμασίες του γάμου της!


Η Ευρυδίκη μιλάει για πρώτη φορά για τις ετοιμασίες του γάμου της!

Δείτε το βίντεο

Το ότι προετοιμάζει τον γάμο της με τον Μπομπ Κατσιώνη επιβεβαίωσε η Ευρυδίκη, μιλώντας, πρώτη φορά, μετά την σχετική αποκάλυψη για την επισημοποίηση της σχέση τους.

Η τραγουδίστρια έγινε ζευγάρι με τον μουσικό μετά το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Κοργιαλά και, πριν από έναν μήνα, ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε on camera, με την Ευρυδίκη στο πλευρό του, ότι θα ντυθεί νυφούλα.

"Ένας γάμος θα έρθει κάποια στιγμή. Το έχουμε προγραμματίσει", είπε στους δημοσιογράφους η τραγουδίστρια και απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να αποκτήσει παιδί με τον μουσικό, δήλωσε "τα παιδιά τα λατρεύω, αλλά έχουν περάσει πραγματικά τόσα χρόνια από τότε που έκανα κι εγώ το γιο μου, είναι πια 20 χρονών. Τα χρόνια περνάνε, μεγαλώνουμε, πραγματικά να ήμουν πιο μικρή ίσως να το σκεφτόμουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου και σου ξυπνάνε αυτό το συναίσθημα κι αυτή την επιθυμία. Τους βλέπεις και τους λες “με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα ένα παιδί”. Αλλά είναι κι αυτός ο χρόνος…".

Πηγή: peoplegreece.com

Tags ευρυδικη, Μπομπ Κατσιώνης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3320 s (232 Queries.) // Parse time: 0.9144 s // Total time: 3.2464 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X