5+1 χαρακτηριστικά που έχει ο άπιστος άντρας!


5+1 χαρακτηριστικά που έχει ο άπιστος άντρας!

Μάθετε να τα αναγνωρίζετε

Η απιστία είναι ένα φαινόμενο που το συναντάμε αρκετά συχνά στις μέρες μας, όσο και να θέλουμε να εθελοτυφλούμε κάποιες φορές, είναι κάτι που συμβαίνει. Οι άντρες μπορεί να απατήσουν τη σύντροφό τους, ωστόσο, εκείνη πρέπει να γνωρίζει κάποια σημάδια προκειμένου να το διαπιστώσει πριν είναι πολύ αργά, αν βέβαια επιθυμεί να σώσει τη σχέση ή το γάμο της.

Υπάρχει μία φίλη στην οποία στέλνει μηνύματα όλη την ώρα: Όταν το κινητό ενός άντρα έχει γίνει η προέκταση του χεριού του και μιλάει συνεχώς σε μηνύματα αντί στο τηλέφωνο σε κλήση, καθώς είναι ένδειξη φλερτ που “παίζει” πολύ στις μέρες μας. Τι άλλο θες για να πειστείς;

Φίλες alert: Οι φίλες σου στο λένε αλλά εσύ δεν θες να τις πιστέψεις! Αν κάθε φορά που τους μιλάει προσπαθεί να τις σαγηνέψει με το λάγνο βλέμμα του, τότε άσε τον εγωισμό σου στην άκρη και άκουσε αυτά που θα σου πουν!

Για τους φίλους του είσαι φάντασμα: Αν στην καλύτερη περίπτωση οι φίλοι του δεν σε γνωρίζουν ή στη χειρότερη δεν γνωρίζουν το όνομά σου επειδή μπροστά τους σε λέει “αγάπη”, “μωρό μου” κλπ. Είναι ενδεχομένως για να μην μπερδευτεί κανείς καθώς την προηγούμενη ημέρα συνοδευόταν από άλλην.

Περιτριγυρίζεται συνεχώς από νέες φίλες: Πόσες φίλες έχει πια αυτός ο άντρας! Αν καθημερινά ακούς νέα γυναικεία ονόματα, μάζεψέ το λίγο το αγόρι σου καθώς το φλερτ πάει σύννεφο!

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα: Όταν είσαι μαζί δεν αποχωρίζεται το κινητό κι όταν είσαι χώρια κάνει τρεις ώρες να σου απαντήσει ένα μήνυμα! Κάτι “τρέχει”, δεν νομίζεις;

Τον “δίνουν στεγνά” τα social media: Ποστάρει μία φωτογραφία στο facebook. Έχει πάρει 80 likes από γυναικεία accounts και 20 σχόλια με καρδούλες, αρκουδάκια και emoticons. Ή ο σύντροφός σου είναι ο Brad Pitt ή ήρθε η ώρα να πας για άλλα!

Tags απιστία, ζευγαρι, αντρας, γυναίκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0161 s // Total time: 0.0164 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X