Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie μετά το διαζύγιο


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie μετά το διαζύγιο

Δείτε το βίντεο...

H Angelina Jolie έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κατάθεση του διαζυγίου της με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμά για τα δικαιώματα των παιδιών.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, η οποία είναι μητέρα 6 παιδιών, συμμετέχει σε ένα βίντεο μεταφέροντας ένα μήνυμα προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, για να πιέσει στην αλλαγή πολιτικής τους σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

"Η επιτυχής δίωξη, είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είτε αλλού αποτελεί μέρος μιας μακράς και ζωτικής σημασίας προσπάθεια πολλών γενεών", λέει η Jolie εξηγώντας ότι αυτή θα πρέπει να είναι και η νέα πολιτική που θα ακολουθήσει το δικαστήριο.

"Ειδικότερα χαιρετίζω τη δέσμευση του δικαστηρίου να περιλαμβάνει κατηγορίες για εγκλήματα κατά των παιδιών, όπου τα στοιχεία το επιτρέπουν, ως μέρος μίας πιο συστηματικής προσέγγισης. Συγχαίρω το γραφείο του εισαγγελέα, και όλους όσοι εργάζονται για την πολιτική αυτή".

Η Ειδική Απεσταλμένη για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ανέφερε επίσης: "Η ανθρωπότητα οφείλει πολλά στα παιδιά. Ξέρουμε ότι δεν δίνουμε το καλύτερο στα παιδιά. Δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη χωρίς να ληφθούν υπόψη τα θύματα των εγκλημάτων πολέμου, και την πρακτική βοήθεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεπεράσουν τη ψυχολογική ζημιά που έχουν υποστεί",σημείωσε η Angelina.

Πηγή: toprotothema.gr

Tags Angelina Jolie, διασημοι, hollywood, celebrities, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1979 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5094 s // Total time: 2.7073 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X