5+5 τρόποι για να γνωρίζετε αν η σχέση σας είναι η κατάλληλη για εσάς!


5+5 τρόποι για να γνωρίζετε αν η σχέση σας είναι η κατάλληλη για εσάς!

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας

Κάποιες φορές εθελοτυφλούμε και δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα αν μία σχέση είναι η κατάλληλη για εμάς καθώς φοβόμαστε το γεγονός να είμαστε single ή καμιά φορά οι άσχημες καταστάσεις είναι εκείνες που μας κάνουν να νιώθουμε ζωντανοί κι έτσι παραμένουμε σε έναν ερωτικό δεσμό που δεν μας ταιριάζει.

Πιο κάτω θα δούμε πώς να αναγνωρίζουμε αν μία σχέση είναι κατάλληλη η μη για εμάς.

Είναι ο κατάλληλος για εσένα:

Οι φίλοι σου τον λατρεύουν: Η γνώμη του φιλικού μας περιβάλλοντος είναι πολύ σημαντική.

Θέλετε τα ίδια πράγματα: Οι άνθρωποι δύσκολα μπορούν  να αλλάξουν προκειμένου να ταιριάξουν με τα δικά σας θέλω. Ως εκ τούτου η ανεύρεση ενός συντρόφου, του οποίου τα μελλοντικά “θέλω” ταιριάζουν με τα δικά σας, είναι η καλύτερη ένδειξη.

Αγαπά την μαμά του: Ο τρόπος που συμπεριφέρεται ένας άντρας στη μητέρα του, είναι ένδειξη για τον τρόπο που βλέπει τις γυναίκες γενικότερα.

Είναι περίεργος να σε γνωρίσει: Όταν ο σύντροφός σου σε γνωρίζει καλά, για τη ζωή σου, τους ανθρώπους σου, το παρελθόν σου γιατί ενδιαφέρθηκε να τα μάθει, κράτα τον μην σου φύγει!

Είναι βοηθητικός: Όταν ο άλλος κάνει χειρονομίες πολύ μικρές ενδεχομένως τότε δείχνει πως νοιάζεται και η σχέση αυτή θα κρατήσει.

Δεν κάνει για εσένα:

Δεν είσαι καλή μαζί του: Το να είσαι με κακή διάθεση μία μέρα είναι κατανοητό. Ωστόσο, αν η συμπεριφορά σου απέναντι στο έτερον σου ήμισυ είναι χάλια συνεχώς τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και ενδεχομένως να νιώσεις παγιδευμένος στη σχέση.

Δεν σε βοηθά να χαλαρώνεις: Αν επιστρέφεις στο σπίτι από τη δουλειά και το μόνο που θες είναι να χαλαρώσεις είτε πίνοντας ένα ποτό είτε στο κρεβάτι σου κι εκείνος σε πιέζει για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που σιχαίνεσαι, τότε ξανασκέψου το!

Είναι φάντασμα: Κάνει πολλή ώρα μέχρι να απαντήσει στα μηνύματά σου και σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά υπάρχει! Προσοχή όμως… στην αρχή συνήθως μίας σχέσης η ανταπόκριση από τον ενδιαφερόμενο είναι άμεση. Τέτοια προβλήματα επικοινωνίας εμφανίζονται μετά από λίγο καιρό.

Μιλάει άσχημα για τις πρώην του: Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να γίνεται κολλητός με τον πρώην του μετά τον χωρισμό, ωστόσο, υπήρξε μέρος της ζωής του και τα αρνητικά λόγια είναι μείον για εκείνον, φίλη μου!

Αφήνει ανοιχτές τρύπες: Πρόκειται για έναν άνθρωπο που βαριέται εύκολα και τα παρατάει είτε πρόκειται για μία δουλειά είτε για προηγούμενές του σχέσεις.

Tags σχεσεις, ερευνα, αντρες, γυναίκες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1749 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3287 s // Total time: 2.5036 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X