Μεζές και μουσική στη νέα ταβέρνα της επ. Λευκωσίας


Μεζές και μουσική στη νέα ταβέρνα της επ. Λευκωσίας

Η νέα ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα, ονομάζεται \"Καράφα & Μεζές\", γιατί σερβίρει κρασάκι στην καράφα που συνοδεύει τον μεζέ της

Ένα επιβλητικό αναπαλαιωμένο πετρόκτιστο κτίριο, λίγα μόλις λεπτά έξω από τη Λευκωσία, κρύβει έναν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και φιλόξενο χώρο, όπου η φίνα κουζίνα και το ζεστό καλωσόρισμα είναι σήμα κατατεθέν! Η νέα, φιλόξενη ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα, ονομάζεται ‘Καράφα & Μεζές’, γιατί σερβίρει κρασάκι στην καράφα που συνοδεύει τον εξαίσιο μεζέ της! Διαθέτει παραδοσιακά τζάκια, έχει αυλή με 3 διαζώματα και σιντριβάνι, και στους εξωτερικούς της χώρους περιβάλλεται από ψηλά δέντρα και φοινικιές.

Είναι γενικότερα ένας χώρος που σε εμπνέει να κάτσεις με την παρέα σου και να απολαύσεις καλό φαγητό και καλή μουσική! Το παραδοσιακό προσεγμένο φαγητό της ταβέρνας, φτιάχνεται με αγνά υλικά, υγιεινά και φεύγεις χορτάτος, αλλά όχι βαρυστομαχιασμένος! Χρεώνει 17 ευρώ το άτομο τον full μεζέ και Τετάρτη και Πέμπτη πληρώνεις 14 ευρώ το μικρό μεζέ, που είναι εξίσου χορταστικός. Την Κυριακή, σερβίρει ατομικές μερίδες με παραδοσιακά εδέσματα όπως σούβλα, μακαρόνια του φούρνου και άλλες σπιτικές νοστιμιές. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Ψάχνεις γιορτινές συνταγές; Θα τις βρεις όλες στο Cooking του Sigmalive. Καθημερινά περισσότερες συνταγές που θα κάνουν τις γιορτές σου πιο νόστιμες.

Tags go out, καραφα και μεζες, ταβέρνα, αγια βαρβαρα, Λευκωσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0705 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3372 s // Total time: 2.4077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X