Ο Brad Pitt μπαίνει στην αντεπίθεση – Τα ηχητικά ντοκουμέντα εις βάρος της Jolie!


Ο Brad Pitt μπαίνει στην αντεπίθεση – Τα ηχητικά ντοκουμέντα εις βάρος της Jolie!

Όλες οι λεπτομέρειες

Τα ευτράπελα συνεχίζονται γύρω από το περιβόητο διαζύγιο που έχει κάνει το Χόλιγουντ άνω-κάτω.

Αυτή την φορά ο Brad Pitt περνάει στην αντεπίθεση, σύμφωνα με δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας «Sun». Αναφορά γίνεται σε ηχητικά ντοκουμέντα που κρατά ο ηθοποιός στα χέρια του και υποστηρίζει πως αν δημοσιοποιηθούν η Angelina Jolie όχι μόνο θα ψάχνει καράβι να φύγει αλλά θα χάσει πλήρως την επιμέλεια των 6 παιδιών τους, που προσωρινά έχει.

Άνθρωπος, μάλιστα, από τον κοντινό περιβάλλον του, πλεόν πρώην, ζευγαριού αναφέρει ότι "κανείς δεν θέλει να παίξει βρώμικα -δεν είναι καλό για τα παιδιά- αλλά η Angelina και η ομάδα της κυριολεκτικά χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να αποδομήσουν τον Brad με στόχο να τον εμποδίσουν από το να έχει κι αυτός μερική επιμέλεια των παιδιών".

Όσον αφορά και το περιστατικό κατα το οποίο η ηθοποιός κατηγόρησε τον Brad ότι είχε ασκήσει βία στον γιο τους Maddox η ίδια πηγή αναφέρει πως "Ναι, υπήρχε μια έντονη λογομαχία του Brad με τον γιο του Μaddox στο ιδιωτικό αεροπλάνο τους, αλλά αυτό ήταν. Δεν υπήρξε καμία κακοποίηση. Ο Brad έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φτάσει σε μια συμφωνία μαζί της και να σταματήσουν να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον".

Πηγή: youweekly.gr

 

Tags Angelina Jolie, Brad Pitt, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7339 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3689 s // Total time: 3.1029 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X