Ζήνωνας Ζiντίλης: Ποιον θεωρεί κορυφαίο ραδιοφωνικό παραγωγό στην Κύπρο;


Ζήνωνας Ζiντίλης: Ποιον θεωρεί κορυφαίο ραδιοφωνικό παραγωγό στην Κύπρο;

Τι αποκάλυψε;

Δεκαπέντε χρόνια μετά και ο Ζήνωνας Ζιντίλης επέστρεψε στο ραδιόφωνο με δική του καθημερινή εκπομπή 12 με 2 το μεσημέρι. Το περιοδικό ΟΚ! βρέθηκε στο στούντιο του πρώτου μουσικού σταθμού της Κύπρου, του Super FM, όπου απαθανάτισε τον Ζήνωνα τόσο κατά τη διάρκεια του βαρυφορτωμένου προγράμματός του ως διευθυντή του Super FM όσο και στη ραδιοφωνική εκπομπή του.

Καταρχάς µίλησέ µας για το νέο πρόγραµµα του Super Fm. Πώς αποφάσισες να το διαµορφώσεις έτσι;

O Super FM ξεκινά ακόµα µια σεζόν στην αφετηρία από την poll position. Συνεχίζουµε να είµαστε η πρώτη προτίµηση του κοινού ανάµεσα στους µουσικούς σταθµούς κι αυτό µας δίνει µια αυξηµένη ευθύνη και µας βάζει σε ένα δηµιουργικό άγχος να προσφέρουµε το καλύτερο δυνατόν προϊόν στους ακροατές που µας εµπιστεύονται. Στο βασικό σχεδιασµό για τη νέα χρονιά ήταν η ενίσχυση της πρωινής ζώνης του, γι' αυτό και η προσθήκη της Μαρίνας Φιλιππίδου-Θεοχάρους στο ήδη πετυχηµένο Super Breakfast, η διατήρηση και ο εµπλουτισµός σε θεµατολόγιο αγαπηµένων εκποµπών, η πιο προσεγµένη και ακόµα πιο πολυσυλλεκτική playlist -για να ανταποκριθούµε και σε περισσότερα γούστα- και τέλος η προσφορά ζωντανών εκποµπών µεταµεσονύχτια.

Πώς πήρες την απόφαση να επιστρέψεις στο ραδιόφωνο µετά από 15 χρόνια;

Όταν αγαπάς κάτι πολύ, επιστρέφεις σε αυτό κάποια στιγµή. Ήταν θέµα σωστού timing. Ξεκίνησα άλλωστε από το ραδιόφωνο και µακριά του δεν υπήρξα σχεδόν ποτέ. Ένιωσα ότι µπορούσα να δώσω κάτι διαφορετικό ξανά πίσω από το µικρόφωνο. Ως άνθρωπος µου αρέσουν οι προκλήσεις.

Τι είναι αυτό που θα επιδιώξεις µε τη ραδιοφωνική σου επιστροφή;

Στην εκποµπή δεν ξεφεύγουµε από τη συνταγή ενός µουσικού ραδιοφώνου, όµως η προσπάθεια είναι σε αυτό το µεσηµεριανό ραντεβού να συνδυάζω την ψυχαγωγία του ακροατή µε µικρές δόσεις ενηµέρωσης για οτιδήποτε συµβαίνει µέσα στη µέρα και τον κόσµο. Μια εκποµπή πιο 'infotainment' θα έλεγα, µαζί µε µια ποικιλία από αγαπηµένα µου τραγούδια από το ελληνικό αλλά και το διεθνές ρεπερτόριο.

Εάν έπρεπε να επιλέξεις µια εκποµπή του Super Fm εκτός από τη δική του σε ποιαν θα ήσουν φανατικός ακροατής;

Ακούω φανατικά τον Super FM όσες ώρες µπορώ, γιατί στη φιλοσοφία µας είναι να φτιάχνουµε εκποµπές που κι εµείς οι ίδιοι ως ακροατές να γουστάρουµε να ακούµε. Ο κάθε παραγωγός και η κάθε ζώνη µας έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Θα µου ήταν πολύ δύσκολο και άβολο να ξεχωρίσω κάποιον. Ξεκινώ µε την τρέλα και το κέφι του πρωινού µας τρίο και η µέρα µου συνεχίζεται super…

Ποιον ραδιοφωνικό παραγωγό άλλου σταθµού θα ήθελες να έχεις στην οµάδα του;

Υπάρχουν βεβαίως αξιόλογοι παραγωγοί σε ανταγωνιστικά ραδιόφωνα. Κάποιοι καθιερώθηκαν από τον Super FM και έφτασε µία στιγµή που έκλεισαν τον κύκλο τους εδώ. Άλλοι είναι φίλοι που θα µπορούσαµε να συνεργαστούµε ξανά, αλλά ξέρετε υπάρχει δυστυχώς ένα όριο στο πόσοι καλοί µπορούν να χωρέσουν σε ένα δεδοµένο πρόγραµµα και σε ένα δεδοµένο µισθολόγιο.

Ποιον θεωρείς αυτή τη στιγµή κορυφαίο ραδιοφωνικό παραγωγό;

Αν έπρεπε να σας πω ποιανού παραγωγού µας την παρουσία θεωρώ την πιο ολοκληρωµένη ραδιοφωνικά σε στυλ, ύφος, και επαγγελµατισµό µάλλον θα διάλεγα τον Θέµη Γεωργαντά.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”

Tags ΖΗΝΩΝΑΣ ΖΙΝΤΙΛΗΣ, super fm, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4940 s (231 Queries.) // Parse time: 0.8434 s // Total time: 3.3374 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X