Πενταήμερο Pop up outlet με έκπτωση μέχρι και 70%


Πενταήμερο Pop up outlet με έκπτωση μέχρι και 70%

Μην το χάσετε!

Από 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 5η Νοεμβρίου, τα αγαπημένα προϊόντα των brands Folli Follie και Juicy Couture θα είναι διαθέσιμα στο αποκλειστικό Pop Up Outlet, με έκπτωση μέχρι και 70%.

Το πολυαναμενόμενο Pop Up Outlet θα βρίσκετε στο Metropolitan Square στη Λευκωσία, στην οδό Καλαμών 4 (απέναντι από το Superhome Center) και θα είναι ανοιχτό από την Τρίτη 1/11 – Σάββατο 5/11, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ.

Εκεί θα βρείτε αγαπημένες συλλογές και πολυπόθητα κομμάτια Folli Follie και Juicy Couture σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, από το brand Folli Follie θα βρείτε αγαπημένες συλλογές κοσμημάτων, όπως Match & Dazzle, Heart4Heart και  Bling Chic καθώς και  δερμάτινές τσάντες, πορτοφόλια από συλλογές όπως Logomania σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, καθώς και υπέροχες συλλογές ρολογιών, όπως Water Champ, Heart4Heart και Craziness, σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Επίσης, στο Pop Up Outlet θα βρείτε υπέροχα αξεσουάρ όπως φουλάρια και μια μεγάλη γκάμα γυαλιών ηλίου, καθώς και στυλό, ιδανικά για δώρο.

Στον ίδιο χώρο θα βρείτε συλλογές Juicy Couture, ανάμεσα τους και οι λατρεμένες φόρμες, σε πληθώρα χρωμάτων, μια μεγάλη συλλογή από τσάντες και παπούτσια Juicy Couture καθώς, ρούχα για κάθε περίστασή και πολλά άλλα…

Tags pop up outlet, εκπτωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9857 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3898 s // Total time: 2.3755 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X