Η ομορφιά και η περιποίηση βρήκαν στέγη στα καταστήματα καλλυντικών Perfect U!


Η ομορφιά και η περιποίηση βρήκαν στέγη στα καταστήματα καλλυντικών Perfect U!

Προϊόντα υψηλής ποιότητας που χαρίζουν στη σύγχρονη γυναίκα τη φροντίδα που της αξίζει

Η ιδέα να συγκεντρωθούν σε ένα χώρο προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, υψηλής ποιότητας αλλά σε προσιτή τιμή, οδήγησε στο άνοιγμα των καταστημάτων Perfect U. Από το 2010 ξεκίνησε η προετοιμασία και αναζήτηση των εταιρειών που πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια. Μέσα από χρονοβόρες διαδικασίες επιλέγηκαν 10 εταιρείες, παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, όπως είναι η Ingrid Cosmetics, Sans Soucis, Paese Cosmetics, Delia Cosmetics, Bielenda Professional, Baylis & Harding, Tommy G Cosmetics.

Στις αρχές του 2013 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Perfect U εντός του καταστήματος Kleima στη Λάρνακα και ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας το καταναλωτικό κοινό το λάτρεψε.

Έτσι, προχώρησε στο άνοιγμα και δεύτερου καταστήματος Perfect U, αυτή τη φορά στη Λευκωσία, στην Λεωφ.Μακαρίου Γ΄ 21 στα Λατσιά.
Μέχρι το τέλος του 2013 ξεκίνησε τη λειτουργία του και τρίτο Perfect U, σε ανεξάρτητο κατάστημα, στη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας 42 στη Λεμεσό.

Τον Απρίλιο του 2014 άνοιξε και τέταρτο κατάστημα Perfect U, στη Λεωφόρο 1ης Απριλίου 28, στο Παραλίμνι.

Ύστερα σειρά πήρε η Πάφος. Το Νοέμβριο του 2014 νέο κατάστημα Perfect U άνοιξε στον πρώτο όροφο του Kings Avenue Mall!

Τον Ιούνιο του 2015 άνοιξε και δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό, στη Λεωφ. Γρίβα Διγενή 74 και το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς άνοιξε δεύτερο κατάστημα στην πρωτεύουσα, σε ένα από τα πιο κεντρικά και χαρακτηριστικά σημεία της, στη Λήδρας 96.

Τα καταστήματα Perfect U διαθέτουν μεγάλη σειρά καλλυντικών περιποίησης προσώπου, σώματος, μακιγιάζ, πλούσια συλλογή αρωμάτων και αξεσουάρ. Πέρα από τα προϊόντα αναγνωρισμένων εταιρειών διαθέτουν και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με την ονομασία Perfect U. Τα προϊόντα Perfect U παρασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές, κάτω από αυστηρούς ελέγχους και εγκρίνονται από επαγγελματίες make up artist. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Η προσιτή τιμή και η υψηλή ποιότητα καθιέρωσαν τα Perfect U στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Tags perfect u, Ομορφια, Μακιγιαζ, beauty, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4813 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2280 s // Total time: 2.7093 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X