Make Up Store: Ένας κόσμος από χρώματα τώρα και στη Λευκωσία


Make Up Store: Ένας κόσμος από χρώματα τώρα και στη Λευκωσία

Mε την makeup artist Ilona Garamvolgyi στο διευθυντικό δυναμικό της ομάδας

Tο πρωτοπόρο Σουηδικό brand προϊόντων ομορφιάς Make Up Store ανοίγει τις πόρτες του και στη Λευκωσία με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα και με την makeup artist Ilona Garamvolgyi στο διευθυντικό δυναμικό της ομάδας.

Μετά από ενάμιση χρόνο επιτυχούς παρουσίας στη Λεμεσό, το Make Up Store επεκτείνεται ανοίγοντας το δεύτερό του κατάστημα στη Λευκωσία στις 28 Οκτωβρίου 2016. Ένα τρίτο αναμένεται να ανοίξει στη Λάρνακα στις 5 Νοεμβρίου, ενώ μέχρι το 2018, τα Make Up Store στοχεύουν να διαθέτουν παρουσία σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Η Make Up Store αποτελεί μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Σκανδιναβία, με πέραν των 280 καταστημάτων σε 26 χώρες. Η εταιρία κατέχει πια ηγετική θέση στην παγκόσμια βιομηχανία καλλυντικών συνδυάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνοδεύονται από παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών και εξατομικευμένων συμβουλών ομορφιάς προς τους πελάτες. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του ιδρυτή της, Mika Liias, η εταιρία αντιτίθεται αυστηρά σε δοκιμές σε ζώα, ενώ προτεραιότητα στην ποιότητα των προϊόντων κατέχει η υποαλλεργική τους ιδιότητα, η πληθώρα επιλογών που προσφέρει για να καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών, αλλά και η καλαίσθητη συσκευασία τους. Τα Make Up Store προσφέρουν μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μακιγιάζ για όλες τις ηλικίες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέλος της διευθυντικής ομάδας των Make Up Store στην Κύπρο είναι και η έμπειρη makeup artist Ilona Garamvolgyi, η οποία έχει αναλάβει την διοίκηση του καταστήματος της Λευκωσίας. Ο Country Manager των Make Up Store Κύπρου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, δήλωσε, «το Make Up Store στόχευε από την αρχή σε συνεργασίες με τους καλύτερους επαγγελματίες  makeup artists στο νησί. Με την Ilona στο δυναμικό μας, ο στόχος αυτός γίνεται πια πραγματικότητα».

Τα επίσημα εγκαίνια του Make Up Store Λευκωσίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2016.

Για πληροφορίες: Λευκωσία: Μακαρίου 38Β, τηλ.: 22777122 / Λεμεσός: Ανεξαρτησίας 43, τηλ.: 25343939
Facebook: makeupstorecyprus / Instagram: makeupstorecyprus

 

Tags Make Up Store, Ομορφια, beauty, Ilona Garamvolgyi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0052 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0349 s // Total time: 0.0401 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X