5 τρόποι για Perfect Booty


5 τρόποι για Perfect Booty

Διαβάστε αναλυτικά 

Εδώ βρίσκονται 5 τρόποι για τέλειο booty. Ποιος δεν θέλει μια τέλεια πίσω όψη που να κάνει τους άλλους να γυρίζουν το κεφάλι τους; Μπορείτε να κάνετε cardio μέχρι να γίνεται μπλε, δεν οικοδομείται όμως κάτι αν δεν κάνετε κάποια προπόνηση με βάρη. Δεν είστε σίγουροι ποια είναι η σωστή τεχνική για perfect booty; Εδώ είναι η απάντηση.

1.Squat!

Είναι η άσκηση “βασίλισσα” για perfect booty. Είναι η ιδανικότερη άσκηση για να κτίσεις έναν ωραίο πισινό, αλλά είναι επίσης μια μεγάλη κίνηση για τον αθλητισμό, την ευελιξία, και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει το καρδιαγγειακό σας σύστημα.

2. Go "Wide And High"

Προβληματίζεστε πώς να αυξάνεται τους γλουτούς σας χωρίς πολλά βάρη; Η απάντηση είναι όταν κάνετε οποιαδήποτε άσκηση για γλουτούς, ρίξτε ένα ευρύ βήμα προς τα εμπρός για να πάρει το βάρος μακριά από τους τετρακέφαλους σας. Ή αν κάνετε βήμα-ups, προσθέστε περισσότερο υψόμετρο. 

3. Γέφυρα Glute!

Για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση, καθίστε στο έδαφος με την πλάτη σας ενάντια σε έναν πάγκο, τα γόνατά σας λυγισμένα και τα πόδια σας επίπεδα στο πάτωμα μπροστά σας. Πιέστε τους γλουτούς σας, και κρατήστε την λεκάνη σας αρκετά ψηλά από το πάτωμα για να δημιουργήσετε μια ευθεία γραμμή ανάμεσα στα  γόνατά σας, τα ισχία και τους ώμους. Εστιάστε μόνο στους μυς των γλουτών σας για να κάνετε σωστή δουλειά. Εάν χρειάζεστε μια μεγαλύτερη πρόκληση, βάλτε ένα βάρος στους γοφούς σας για επιπλέον αντοχή. Ο στόχος είναι να χάσετε λίπος διατηρώντας παράλληλα σκληρούς μυς.

4. Δοκιμάστε Καταλήψεις Single-Leg

Επειδή αυτή η άσκηση βάζει το σώμα σας σε μια ισορροπημένη θέση, θα πρέπει να προσλαμβάνουν συχνά μυϊκές ίνες, προκειμένου να διατηρήσετε μια ισορροπία. Οι καταλήψεις ενός σκέλους (single-leg) συχνά παραλείπονται, αλλά είναι μία από τις πιο δύσκολες και πιο αποτελεσματικές κινήσεις. Κρατήστε λοιπόν ένα βάρος μπροστά σας για αντίβαρο και πιάστε ένα τοίχο για βοήθεια. Ότι κι αν κάνετε οκλαδόν, να το κάνετε όσο πιο χαμηλά μπορείτε.

5. Do Split Squats

Το do split squats είναι μια εξαιρετική άσκηση για τον πισινό. Όταν την κάνετε, σκεφτείτε ότι ανεβάζετε από την θέση σας λυγισμένο το γόνατο μέσα από τη φτέρνα. Μετατοπίζοντας το βάρος σας στην πατούσα σας, θα αποκτήσετε μια ισορροπία στο κέντρο του σώματος σας και θα κινηθείτε αμέσως ελαφρώς προς τα πίσω ούτως ώστε να ενεργοποιήσετε καλύτερα τους γλουτούς σας. Για δυσκολότερη άσκηση και πιο δυνατό αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε μια μπάρα πέρα από την πλάτη σας.

Tags υγεια, fitness, booty, workout, TIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9467 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3905 s // Total time: 2.3372 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X