Αφιέρωμα: Street Style Look


Αφιέρωμα: Street Style Look

Tα καταστήματα Beauty Line και ο Senior Make-up Artist, Μιχάλης Ορφανίδης δημιούργησαν το νέο τους look για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17 το οποίο μπορείτε να το ανακαλύψετε μέσα από τα έμπειρα χέρια των make-up artists. Η πρόταση τους; Το Street Style look, μια από τις πιο σημαντικές επιρροές των σχεδιαστών του 20ου αιώνα. Πρόκειται για το ντύσιμο που επικρατεί στο δρόμο, το οποίο αποτελείται από οικονομικά ρούχα και μοναδικό styling, ώστε οι άνθρωποι που το υιοθετούν να φαίνεται πως ανήκουν σε κάποια ομάδα, διαφορετική για κάθε γενιά.

H γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ομορφιάς, όπως κάθε νέα σεζόν έτσι και τώρα, παρουσιάζει τη νέα της πρόταση στο μακιγιάζ όπου το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα χείλη, τα οποία βάφονται κόκκινα!



Ανακαλύψτε το Street Style Look μέσα από το πολύ ενδιαφέρον blog του Beauty Line www.beautydiaries.com.cy όπου η blogger Ρίνα Πέτρου, περιγράφει την εμπειρία της αφού ήταν από τις πρώτες γυναίκες που δοκίμασαν το look δια χειρός Μιχάλη Ορφανίδη. «Τεράστιες, γυριστές βλεφαρίδες, καλοσχηματισμένα, έντονα φρύδια, μάτια στις αποχρώσεις του καφέ, τριανταφυλλένια μάγουλα και ζουμερά κόκκινα χείλη. Αισθησιακό look αλλά συνάμα σοφιστικέ, δυναμικό και ταυτόχρονα θηλυκά γλυκό, κλασσικό και παράλληλα street-style modern», αυτή ήταν η περιγραφεί της για το νέο look.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Carven, Nina Ricci και Christian Dior είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους οίκους που έδειξαν στα fashion shows τους πως οι έντονες βλεφαρίδες είναι μια τάση που έχει αγαπηθεί ήδη από τις fashionistas κι όχι μόνο. Οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι το απόλυτο beauty trend και υπόσχονται να απογειώσουν το make up look σου. Επίλεξε ψαλίδι για βλεφαρίδες και αρκετή μάσκαρα στις επάνω αλλά και τις κάτω βλεφαρίδες ενώ για doll-look χρησιμοποίησε τόση μάσκαρα, ώστε να κολλήσουν ελαφρά οι βλεφαρίδες.

Υιοθέτησε το look με:

Chanel Dimensions de Chanel Mascara, 10 Noir.
Dior, Diorshow Mono, 658 Cosmopolite.
Shiseido, Luminizing Satin Eye Color, YE121 Bone.
Estēe Lauder, Pure Color Envy Defining EyeShadow Wet/Dry, 26 Amber Intrigue.

ΕΝΤΟΝΑ ΦΡΥΔΙΑ

Η Cara Delevigne είναι το μοντέλο που έχει στηρίξει όλη την καριέρα της στα φρύδια της, ενώ πολλές ήταν εκείνες που προσπάθησαν να υιοθετήσουν το look της με τα έντονα φρύδια. Μια τάση που κυριαρχεί και έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια. Αν και θα σου ακουστεί παράλογο εντούτοις τα έντονα φρύδια προσδίδουν φρεσκάδα και νεανικότητα. Το πιο δύσκολο στάδιο είναι το διάστημα που πρέπει οι μικρές τριχούλες να  μεγαλώsουν. Για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα, θα περνάς τα φρύδια σου μ' ένα πινελάκι με καφέ σκιά ή μολύβι από πάνω.

Υιοθέτησε το look με:

Diego dalla Palma, Water Resistant Cream Brow Liner, 02 Medium
Sisley Paris, Phyto-Sourcils Perfect Eyebrow Pencil, Cappuccino

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει απόλυτα με τα τριανταφυλλένια μάγουλα γι' αυτό και το Beauty Line δεν θα μπορούσε να μην προτείνει τη συγκεκριμένη απόχρωση σε ρουζ. Άλλωστε οι χρωματικοί τόνοι του ροζ χαρίζουν φως στην απόχρωση της επιδερμίδας. Αυτό που απομένει είναι να το τοποθετήσεις στο κέντρο των μήλων σου και να το σβήνεις πάνω στα κόκαλα. Μπορείς επίσης να κάνεις κοψίματα με ένα καφέ ρουζ και να προσθέσεις το τριανταφυλλένιο τόνο που σου ταιριάζει στο κέντρο των μήλων σου.

Υιοθέτησε το look με:

Chanel, Perfection Lumière Velvet Smooth-Effect Makeup SPF15, 20 Beige
Givenchy, Le Prisme Blush, Vintage Pink 22

ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ

«Κόκκινη» επανάσταση έκανε φέτος ο Giambattista Valli αφού στο μακιγιάζ των μοντέλων, στις επιδείξεις του πρωταγωνιστείς ήταν το κόκκινο χρώμα της τομάτας κάτι που αποδεικνύει πως η απόχρωση του κόκκινου δεν θα πάψει ποτέ να βρίσκεται στο νεσεσέρ σου. Αναμφισβήτητα είναι η πιο must επιλογή για όλη την διάρκεια της ημέρας και κυρίως για βραδινές εξόδους. Η συγκεκριμένη απόχρωση δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ στα μάτια αφού κι από μόνο του αλλάζει όλο σου το πρόσωπο και είναι τόσο εντυπωσιακό που τα χείλη γίνονται το επίκεντρο του μακιγιάζ.

Υιοθέτησε το look με:

Diego dalla Palma, Lip Pencil 82 Red
Diego dalla Palma, Geisha Matt Liquid Lipstick 05

5 CELEBRITIES ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ LOOK!

  • Η Anne Hathaway με bohemian look, κόκκινα χείλη και τριανταφυλλένια μάγουλα.
  • Η Cate Blanchett υιοθέτησε του look με ελάχιστο μακιγιάζ στα μάτια.
  • Η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της Amanda Seyfried «ζωντανεύει» με το κόκκινο να κυριαρχεί στα χείλη.
  • Η Diane Kruger μας προτείνει να πάρουμε ένα κραγιόν με κρεμώδης.
  • Η make-up artist της Julianne Moore τονίζει ότι για ένα τέλειο αποτέλεσμα επιβάλλεται η χρήση lip pencil.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ LOOK

Καλέστε έγκαιρα στο τηλέφωνο 77771701 και κλείστε ραντεβού για να ανακαλύψετε και δοκιμάσετε το νέο look από τους έμπειρους make-up artists.

24-25-26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  • Λεωφόρος Γρίβα Διγενή, Παραλίμνι
  • Οδός Ερμού, Λάρνακα
  • Alphamega Hypermarket, Λευκωσία

27-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  • Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Λεμεσό
  • Οδός Ανεξαρτησίας, Λεμεσό
  • King’s Avenue Mall, Πάφο
  • Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Λευκωσία

29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  • Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Λεμεσό
  • Οδός Ανεξαρτησίας, Λεμεσό
  • King’s Avenue Mall, Πάφο
  • Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Λευκωσία
  • Οδός Στρατηγού Τιμάγια, Λάρνακα

30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  • Οδός Ανεξαρτησίας, Λεμεσό
  • King’s Avenue Mall, Πάφο
  • Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Λευκωσία
     

Tags Beauty Line, αφιέρωμα, STREET STYLE LOOK, make up, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0343 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3268 s // Total time: 2.3611 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X