Chloé, Fleur de Parfum: Στην καρδιά των λουλουδιών


Chloé, Fleur de Parfum: Στην καρδιά των λουλουδιών

Ένα αγνό συμπύκνωμα που χαρίζει στο δέρμα έντονο και βαθύ αισθησιασμό  

Το Chloé Fleur de Parfum είναι ένα γενναιόδωρο μπουκέτο, που αποτελείται αποκλειστικά από το πιο τρυφερό και τελειότερο τμήμα των λουλουδιών, τις καρδιές τους. Οι master αρωματοποιοί, ο Michel Almairac και η Mylène Alran, τα συνδύασαν επιδέξια για να δημιουργήσουν ένα αποκλειστικό άρωμα.

Η θεμελιώδης νότα του αρώματος έρχεται από την καρδιά του τριαντάφυλλου. Παραδόξως, ξεδιπλώνεται ελαφρώς μια πικάντικη απόκλιση, που λίγο πολύ θυμίζει το άρωμα του βατόμουρου. Ποτέ προηγουμένως το τριαντάφυλλο του οίκου Chloé δεν είχε εμφανίσει τέτοιες φρουτώδεις τονικότητες.

Η καρδιά του λουλουδιού λουίζα (verbena)προσθέτει μια φρέσκια και φωτεινή καταπράσινη διάσταση, η οποία έρχεται για να εξαγνίσει την πολυτελή καρδιά του τριαντάφυλλου, διατηρώντας όμως την απόλυτη λεπτότητά της.

Η καρδιά των λουλουδιών της κερασιάς προστέθηκε για να διαχέει τις γαλακτώδεις νότες αμυγδάλου. Γεμάτα με γλυκύτητα, ολοκληρώνουν τη σύνθεση.

Ένας λεπτός συνδυασμός κομψότητας και αισθησιασμού, το νέο Fleur de Parfum μοιάζει σαν το άγγιγμα από απαλό μετάξι στο γυμνό δέρμα.

Tags Chloé Fleur de Parfum, chloe, Fleur de Parfum, αρωμα, Ομορφια, perfume, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5157 s (229 Queries.) // Parse time: 0.5040 s // Total time: 4.0196 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X