Μάθε τι λένε τα εσώρουχά σου για το κρεβάτι που κάνεις!


Μάθε τι λένε τα εσώρουχά σου για το κρεβάτι που κάνεις!

Διαβάστε αναλυτικά

Μπορεί να λατρεύεις τα φλογερά κόκκινα και στο κρεβάτι να είσαι σκέτη παγοκολόνα; Να φοράς πιζάμες με ήρωες του Ντίσνεϊ και οι επιδόσεις σου να είναι αξιοζήλευτες και από επαγγελματία; Δες εδώ τι δείχνουν για σένα και τις διαθέσεις σου τα εσώρουχα που φοράς!

Σύμφωνα με έρευνα της ψυχολόγου, Ντόνα Ντάουσον, το χρώμα των εσωρούχων σου μπορεί να αποκαλύψει σε έναν άντρα πολλά για το χαρακτήρα σου αλλά και το αν και κατά πόσο είσαι πρόθυμη να του δοθείς ολοκληρωτικά!

Τσέκαρε παρακάτω εάν η ψυχολόγος σε... ψυχολόγησε σωστά:

Κόκκινα εσώρουχα:

Φλογερή προσωπικότητα γεμάτη πάθος. Είσαι μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι ζητάει. Η υπερβολή και η ανάγκη για προσοχή είναι στοιχεία της γοητείας σου.

Μπεζ στο χρώμα του δέρματος:

Είσαι ισορροπημένη και προσγειωμένη γυναίκα που δεν επιζητά να δείχνει σεξουαλική και θελκτική, αφού ξέρει τι είναι και τι θέλει.

Μαύρα εσώρουχα:

Ισχυρή προσωπικότητα με πάθος αλλά και σοβαρότητα.

Άλλο φρούτο! Ποιο είναι αυτό που θα βάλει φωτιά στα σεντόνια σου;

Ροζ εσώρουχα:

Ο ρομαντισμός σου δεν κρύβεται! Επιζητάς στοργή και προστασία από τον σύντροφό σου αφού είσαι ευαίσθητη και θέλεις τον άντρα κυνηγό και κυρίαρχο του παιχνιδιού.

Λευκά εσώρουχα:

Αθώα γυναίκα που ακόμα δεν έχει εξερευνήσει απόλυτα τη σεξουαλικότητά της. Είσαι πρόθυμη να μάθεις νέα… κόλπα στο κρεβάτι και είσαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις.

Με έντονα χρώματα και σχέδια:

Είσαι ένας ενθουσιώδης χαρακτήρας που κρατάει το παιδί μέσα του. Θέλεις να πειραματιστείς και δεν φοβάσαι τις προκλήσεις, πάντα κρατώντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Χωρίς εσώρουχα: Έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις σεξουαλικές σου δυνατότητες και δεν φοβάσαι τίποτα! You go naked!

Πηγή: faysbook.gr

Tags εσωρουχα, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9068 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3686 s // Total time: 2.2753 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X