Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει την νέα κολεξιόν Kerry Washington


Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει την νέα κολεξιόν Kerry Washington

Eμπνευσμένη από την ίσως συναρπαστικότερη πόλη στον κόσμο

Μια υπέροχη ένωση ιστορικού και κοσμοπολίτικου. Η νέα συλλογή της O.P.I Fall / Winter Washington D.S είναι εμπνευσμένη από την ίσως συναρπαστικότερη πόλη στον κόσμο.

Η ηθοποιός Kerry Washington συνεργάστηκε με την Ο.Ρ.Ι και δημιούργησαν 12 μόνιμες και 3 limited edition αποχρώσεις οι οποίες είναι διαθέσιμες σε βερνίκια νυχιών και gel color. "Η Kerry είναι μοντέλο, style icon και λάτρεις των περιποιημένων νυχιών, της πάει απόλυτα ο νέος της ρόλος," λέει η Suzi Weiss-Fischmann ιδρύτρια και πρέσβειρα της Ο.Ρ.Ι.

"Είναι συναρπαστικό να δουλεύεις με την Suzi, την πρώτη κυρία των νυχιών, στην δημιουργία και την ονομασία της collection. Είναι εκπληκτικό το πώς δημιουργείται ένα χρώμα που θα έχει απήχηση σε όλες τις γυναίκες με ξεχωριστούς τύπους δέρματος" λέει η Kerry Washington.

Το χρώμα των νυχιών μας είναι η προσωπική μας έκφραση του γούστου, φορώντας τολμηρές αποχρώσεις όμως είναι τρόπος έκφρασης του πνεύματος. Η παλέτα από την νέα συλλογή της O.P.I Fall / Winter Washington D.S προσφέρει δραματικές σοφιστικές αποχρώσεις του φθινοπώρου. Από τολμηρό κόκκινο σε βαθύ χρώμα της ελιάς και πολλές άλλες καταπληκτικές αποχρώσεις. Υπάρχουν επίσης και 3 limited edition αποχρώσεις με την υπογραφή και πάλι της Kerry Washington.

Tags Ο.Ρ.Ι KERRY WASHINGTON, beauty, Nail, Ομορφια, βερνικι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9651 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4378 s // Total time: 3.4029 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X