Από το χαβιάρι… στην επιδερμίδα


Από το χαβιάρι… στην επιδερμίδα

Ενώ οι κλασικές λοσιόν περιέχουν νερό, το Skin Caviar Essence-in-Lotion είναι φτιαγμένο με νερό από χαβιάρι, το εκχύλισμα της διαδικασίας απόσταξης των κόκκων χαβιαριού.

Η τεχνική αυτή, επιτρέπει τη χρήση διαφορετικού μείγματος συστατικών από αυτά που εξάγονται μέσα από την κλασική διαδικασία.

 

Αντί για απλό νερό, το νερό από χαβιάρι εμπεριέχει τις ιδιότητες του σπάνιου και πολύτιμου εκχυλίσματος από χαβιάρι της La Prairie, γνωστό για τα οφέλη σύσφιξης και ανόρθωσης που προσφέρει. Τόσο εκλεπτυσμένο, το Skin Caviar Essence-in-Lotion βελτιώνει την ποιότητα της υφής της επιδερμίδας και βοηθά στην άμεση βελτίωση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητάς της, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.

Η λοσιόν περιποίησης, εμπεριέχει επίσης το μοναδικό κυτταρικό σύμπλεγμα της La Prairie. Το σύμπλεγμα αυτό, αποκλειστική πατέντα της La Prairie, βρίσκεται στην καρδιά κάθε σύνθεσης περιποίησης της La Prairie, για τέσσερις δεκαετίες. Το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα παρέχει θρεπτικά συστατικά, ενεργοποιητικούς παράγοντες και συστατικά αντιγήρανσης, που ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στους παράγοντες γήρανσης, τη συγκράτηση της υγρασίας και την αναζωογόνηση της θαμπής επιδερμίδας. To Skin Caviar Essence-in-Lotion είναι το πιο καινοτομικό προϊόν με άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιξης, για απαλότερη και πιο "γεμάτη" επιδερμίδα.

Tags La Prairie, beauty, Ομορφια, Skin Caviar, Skin Caviar Essence-in-Lotion, La Prairie Skin Caviar Essence-in-Lotion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9487 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3543 s // Total time: 2.3031 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X