Ασιατική κουζίνα στη LIDL Food Academy


Ασιατική κουζίνα στη LIDL Food Academy

Εξωτικά χρώματα και αρώματα γέμισαν τον χώρο!

Σε φιλική και παρεΐστικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μάθημα που ήταν αφιερωμένο σε αγαπημένες ασιατικές συνταγές στη Lidl Food Academy, Στασικράτους 34, στη Λευκωσία.

- Πατατοπιτάκια (Samosas) με τσάτνεϊ μήλο και κόκκινη πιπεριά, συνταγή από την Ινδία,
- Λο Μέιν (Lo Mein) με κοτόπουλο, συνταγή από την Κίνα, και
- Ταϊβανέζικα κέικ με κολοκύθι,
αποτέλεσαν το μενού του μαθήματος, για τους τυχερούς εκείνους πελάτες της Lidl που συμπλήρωσαν το ειδικό κουπόνι, και συμμετείχαν στην κλήρωση επιλογής ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τα μαθήματα γευσιγνωσίας και μαγειρικής της Ακαδημίας της Lidl.

Εξωτικά χρώματα και αρώματα γέμισαν τον χώρο!

Chef, ο Κωνσταντίνος Πετεβίνος, που εισήγαγε τους ‘μαθητές’ του στην Ασιατική κουζίνα, στα ασιατικά, ιδιαίτερα υλικά, και έδειξε στην πράξη, τον σωστό τρόπο παρασκευής πεντανόστιμων γεύσεων, που ο καθένας μπορεί τώρα να χαρεί, χρησιμοποιώντας ‘εξωτικά’ υλικά που βρίσκονται στο ‘γειτονικό΄ κατάστημα της Lidl.

Το αποτέλεσμα της μαγειρικής εμπειρίας ήταν απόλυτα επιτυχές, οι συνταγές εκτελέστηκαν από τους ‘μαθητές’ με ακρίβεια, και τα υλικά επιλεγμένα κατευθείαν από τα ράφια της Lidl, βοήθησαν στην παρουσίαση νόστιμων πιάτων, που με πολύ κέφι απόλαυσαν οι δημιουργοί τους!

Δροσεροί χυμοί και επιλεγμένες μάρκες κρασιού συνόδευσαν αρμονικά τις ‘ασιατικές’ δημιουργίες  στη Lidl Food Academy.

Και όλα αυτά με υλικά που μπορεί ο καθένας μας να βρει  για την παρασκευή πιάτων ασιατικής κουζίνας, στο "διπλανό" Lidl!

Όσο για τις συνταγές του κάθε μαθήματος, μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας: https://www.lidlfoodacademy.com.cy/

Tags LIDL FOOD ACADEMY, food news, ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8226 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3413 s // Total time: 3.1639 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X