Jennifer Lopez - Marc Anthony: Και πάλι μαζί!


Jennifer Lopez - Marc Anthony: Και πάλι μαζί!

Όλες οι λεπτομέρειες

Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony είναι και πάλι μαζί. Τουλάχιστον επαγγελματικά. Πέντε χρόνια μετά το χωρισμό τους, ο γάμος τους διήρκησε επτά χρόνια, η Anthony Magnus Media και Sony Music Latin ανακοίνωσαν ότι έχουν υπογράψει μία νέα συμφωνία με την Λόπεζ. Οι δύο εταιρείες θα πρέπει να συμπράξουν για την υλοποίηση του νέου ισπανόφωνου άλμπουμ της Λατίνας τραγουδίστριας, η εγγραφή του οποίου θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Ο πρώην σύζυγος της Lopez θα είναι ο παραγωγός του άλμπουμ και η εταιρεία του θα παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην τραγουδίστρια στους τομείς του μάρκετινγκ, στο περιεχόμενο του δίσκου και στην προώθηση του δίσκου στην ισπανόφωνη αγορά.

"Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο μουσικό ταξίδι με το οποίο θα γιορτάσω τις λατινικές ρίζες μου μαζί με τον Marc Anthony και την οικογένεια της Sony / Magnus", δήλωσε η 47χρονη Lopez.

Ο Anthony ξεκίνησε την εταιρεία το 2015, ένα χρόνο μετά το επίσημο διαζύγιό του με την Lopez. "Είναι τιμή μου να καλωσορίζω την Jennifer στην οικογένεια της Magnus. Στην καριέρα της έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα και εκπροσωπεί τον πολιτισμό μας σε όλο τον κόσμο από την πρώτη μέρα. Το μεράκι, ο επαγγελματισμός και το πάθος της για την μουσική είναι μερικά μόνο από τα προτερήματά της που την έκαναν να κερδίσει μία μοναδική θέση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν", δήλωσε ο Anthony στο Ε! News.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags Marc Anthony, Jennifer Lopez, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2862 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2798 s // Total time: 2.5660 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X