Guerlain Abeille Royale: Νέες κρέμες ημέρας και νύχτας


Guerlain Abeille Royale: Νέες κρέμες ημέρας και νύχτας

Για να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αισθησιακή απόλαυση.

Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Abeille Royale δημιουργήθηκε από την έρευνα Guerlain. Αποτελείται από ενεργά συστατικά με εξαιρετικές ιδιότητες επούλωσης, διόρθωσης. Αυτά τα ενεργά συστατικά προέρχονται από τα προϊόντα της μέλισσας, ιδιαίτερα το μέλι από το νησί Ouessant της Γαλλίας. Οι φόρμουλες των δύο νέων κρεμών ημέρας και νύχτας αναθεωρήθηκαν για να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αισθησιακή απόλαυση.
 

Το αποτέλεσμα:
Η εμφάνιση του δέρματος άμεσα και διαρκώς μεταμορφώνεται και τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος μειώνονται αισθητά. Ανταποκρίνονται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στις προσδοκίες των γυναικών.

DAY CREAM AND RICH DAY CREAM:

Στην καρδιά των νέων κρεμών ημέρας Abeille Royale βρίσκεται το Repairing Concentrate, μια ολοκληρωμένη ενέργεια που λειτουργεί σε όλα τα βασικά στρώματα  του δέρματος για να βελτιώσει την λάμψη του  και την ποιότητα της υφής του.

• Ένα  υψηλού μοριακού βάρους που δρα άμεσα στην επιφάνεια, ενυδατώνει και λειαίνει  το δέρμα, μειώνοντας ρυτίδες και  λεπτές γραμμές.
• Το άλλο χαμηλού μοριακού βάρους που περνάει μέσα από το πλέγμα του δέρματος για να :

ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ ΥΦΕΣ
Η νέα κρέμα ημέρας υφή είναι μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της πλούσιας και ελαφριάς υφής. Η  απαλότητα της υφής μπορεί αμέσως να γίνει αισθητή, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και άνετο.

Το Rich Day Cream έχει μια τέλεια απολαυστική υφή και πλούσια σαν βάλσαμο.  Εμπλουτισμένη με beeswax, η φόρμουλα γλιστρά απαλά στο δέρμα, το οποίο αμεσως εμφανίζεται πιο λείο και ομοιόμορφο. Μια γκουρμέ απόλαυση που ενισχύεται ακόμη περισσότερο με το χρώμα του μελιού.

Με την εφαρμογή, αυτή η φρεσκάδα του νέκταρ, το ηλιόλουστο του άρωμα  αφήνει μια μαγευτική έλξη. Οι μελένιες νότες του beeswax  αναμειγνύονται με το άρωμα λουλουδιών όπως μιμόζα και broom, με ανάμειξη με το  άρωμα φρέσκων βοτάνων…

NIGHT CREAM:

Η Abeille Royale Night Cream βελτιστοποιεί τη φυσική ικανότητα του δέρματος μας να ανανεωθεί κατά τη διάρκεια της νύκτας χάρις στο  Abeille Royale Repairing Concentrate εμπλουτισμένο με μαροκινό μέλι, συνδυάζοντας μια  αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση.

Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του μελιού από το Μαρόκο στοχεύουν τις ελεύθερες ρίζες και μειώνουν την παραγωγή τους πιο πολύ από το μισό. Επίσης μειώνει θεαματικά τους προ-φλεγμονωδες μεσολαβητές που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Η πλούσια, μεταξένια απαλή της υφή κάνει την εφαρμογή μια απόλαυση και υπόσχεται την βέλτιστη αποτελεσματικότητα στις ρυτίδες, σφριγηλότητα και στο περίγραμμα του προσώπου κατά τη διάρκεια της νύχτας, που είναι ο πιο ευνοϊκός χρόνος για την ανανέωση του δέρματος.

Tags GUERLAIN ABEILLE ROYALE, Guerlain, face, beauty, προσωπο, Ομορφια, DAY CREAM, night cream, ΚΡΕΜΑ ΜΕΡΑΣ, κρεμα νυχτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0058 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0299 s // Total time: 0.0357 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X