Μικρά μυστικά για το τέλειο ντεκολτέ


Μικρά μυστικά για το τέλειο ντεκολτέ

Μικρά μυστικά για το τέλειο ντεκολτέ

Παρόλο που δεν μπορούμε να νικήσουμε τη βαρύτητα, δυστυχώς, και ο χρόνος δεν κάνει εξαιρέσεις, ωστόσο υπάρχουν μερικά μυστικά για να αποτρέψουμε τη χαλάρωση και να έχουμε στητό στήθος. Αν επιθυμείτε ένα καυτό ντεκολτέ χωρίς νυστέρι, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές.

1.Να διατηρείτε σταθερό το σωματικό βάρος
Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνετε για ένα όμορφο και στητό μπούστο, είναι να διατηρείτε σταθερά τα κιλά σας. Οι αυξομειώσεις του βάρους, εκτός από τις επιπτώσεις στην υγεία, επηρεάζουν αρνητικά και την εμφάνιση σας. Και αυτό συμβαίνει γιατί αν παίρνετε κιλά και μετά τα χάνετε, το δέρμα σας τεντώνει και χαλαρώνει αντιστοίχως, κάτι που επηρεάζει αρνητικά το μπούστο σας. Η λύση είναι να διατηρείτε το βάρος σας σταθερό ή να στοχεύετε στην αργή και σταθερή απώλεια κιλών.

2.Να έχετε μια καλή στάση στο σώμα σας
Η σωστή στάση σώματος εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά, αλλά μπορεί επίσης να συμβάλει σε ένα όμορφο ντεκολτέ. Αρχίστε να ασκήστε καθημερινά, ώστε να αποκτήσετε μια πιο σωστή στάση και κάντε μόνες σας μασάζ στο στήθος, για να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση.

3.Σταματήστε το κάπνισμα
Κάπνισμα και όμορφο ντεκολτέ δεν πάνε μαζί. Μπορεί να σας ακούγετε περίεργο, αλλά το κάπνισμα, εκτός από ρυτίδες, προκαλεί χαλάρωση στο στήθος σας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο καπνός μειώνει την ελαστικότητα του δέρματος και έτσι το μπούστο σας ενδίδει πιο γρήγορα στο χρόνο.

4.Κάντε Push-ups
Τα Push-ups είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις για να τονώσετε το πάνω μέρος του σώματος σας. Μπορεί να σας φαίνεται μια δύσκολη άσκηση, και δεν έχετε άδικο, αλλά με τον καιρό θα διαπιστώσετε ότι βοηθάει πολύ στην οικοδόμηση των μυών του στήθους. Μια άλλη καλή άσκηση για το στήθος σας είναι οι αντιστάσεις. Κρατήστε δυο αλτήρες και σηκώστε τα χέρια σας στο πλάι σαν να είναι φτερά και μετά κατεβάστε τα.

Πηγή: jenny.gr

Tags μυστικά, Ομορφια, ντεκολτε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4337 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4321 s // Total time: 3.8658 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X