Η νέα δήλωση του Brad Pitt για το διαζύγιο


Η νέα δήλωση του Brad Pitt για το διαζύγιο

Τι είπε;

Από τις 19 Σεπτεμβρίου έχει γίνει πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina Jolie. Τα σενάρια ξεκίνησαν και τα δημοσιεύματα δεν σταμάτησαν να κυκλοφορούν για το διαζύγιο - βόμβα και τους λόγους που προέκυψε. Ο Brad Pitt βρέθηκε στη δύσκολη θέση να πρέπει να απέχει από την προώθηση της νέας του ταινίας που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ο διάσημος ηθοποιός δεν βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα και ξεκαθάρισε πως ο λόγος ήταν η ανάγκη να προστατέψει την οικογένειά του.

Ο Brad εξέδωσε ανακοίνωση για τη στάση του απέναντι στα media και τη δημόσια ζωή αυτές τις δύσκολες ώρες που ταλαιπωρούν την οικογένεια του. Τόνισε ότι δεν θέλει να τραβήξει πάνω του την προσοχή.
“Το "Voyage of Time" του Terrence Malick είναι μία εξαιρετικής ομορφιάς και μοναδική ΙΜΑΧ ταινία που θα εξιστορήσει σε παιδιά και οικογένειες τη γέννηση του σύμπαντος",είπε.

Και συνέχισε: "Είμαι ευγνώμων που πήρα μέρος σε αυτό το συναρπαστικό επιμορφωτικό project, όμως αυτή τη στιγμή όλη μου η προσήλωση είναι στην οικογένειά μου. Δεν θέλω να αποσπάσω το ενδιαφέρον (σ.σ. λόγω όσων έγιναν) από αυτό το θαυμάσιο φιλμ, το οποίο προτείνω σε όλους να δείτε.”
 

Tags Brad Pitt, Angelina Jolie, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0546 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4029 s // Total time: 3.4575 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X