Αυτός είναι ο νέος χωρισμός βόμβα μετά τους Jolie – Pitt!


Αυτός είναι ο νέος χωρισμός βόμβα μετά τους Jolie – Pitt!

Μετά από 11 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

"Επιδημία" χωρισμών έχει πέσει στο Hollywood. Μετά το πολύκροτο διαζύγιο των Brangelina, ακόμα ένα ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στη σχέση του. Ύστερα από 11 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, η Naomi Watts και ο Liev Schrieber χωρίζουν.

"Τους τελευταίους μήνες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο για εμάς και την οικογένειά μας είναι να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Με πολλή αγάπη, σεβασμό και φιλία στις καρδιές μας, ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μαζί και να εξερευνήσουμε αυτή τη νέα φάση στη σχέση μας. Αν και εκτιμάμε την περιέργεια και την υποστήριξή σας, ζητάμε από τον Τύπο να είναι προσεκτικός με τα παιδιά μας", αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους στο αμερικανικό People.

Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες στο κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Τορόντο και τίποτα δεν προμήνυε πως η σχέση τους θα είχε αυτήν την κατάληξη.

Watts και Schrieber δεν είχαν παντρευτεί αλλά έχουν αποκτήσει μαζί τον 8χρονο Alexander (Sasha) Pete Schreiber και τον 7χρονο Samuel Kai Schreiber.

Πηγή: peoplegreece.com

Tags Angelina Jolie,Brad Pitt,showbiz κύπρος,gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1169 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3331 s // Total time: 3.4500 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X