Το Food Park City ανοίγει σήμερα!


Το Food Park City ανοίγει σήμερα!

Όλες τις λεπτομέρειες...

Το Food Park City, ο απόλυτος παράδεισος του ποιοτικού street food, ανοίγει τις πύλες του σήμερα στη Λευκωσία, για να υποδεχτεί όλες τις αγαπημένες λιχουδιές από «τους δρόμους» όλου του κόσμου, συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Τσερίου, στο Στρόβολο.

Χώρος 2.300 τ.μ
Μία τάση που απλώνεται σαν κύμα σε όλο τον κόσμο έρχεται για πρώτη φορά στη Λευκωσία με ιδιαίτερες συνταγές στο μενού, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του «δρόμου» σε ένα άνετο χώρο που απευθύνεται σε κάθε ηλικία και γούστο. Ο ιδανικός χώρος για να επισκεφτεί κάποιος είτε με την παρέα, είτε μόνος, είτε με την οικογένεια και τα παιδιά. Εδώ, οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα ικανοποιούν κάθε γούστο και απαίτηση. Το Food Park City βρίσκεται επί της Λεωφόρου Τσερίου, είναι συνολικής έκτασης 2.300 τετραγωνικών μέτρων και είναι χωρητικότητας 300 ατόμων. Σκοπός του νέου αυτού project είναι να προσφέρει στους πελάτες του μια εναλλακτική εμπειρία στην έξοδό με φίλους ή οικογένεια και για να απολαύσουν ξεχωριστές street-εκδοχές από διαφορετικές κουζίνες.

Ιδιαίτερο concept
Αν και η ιδέα του project, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες Μαρίνο Καραγιάννη και Νικόλα Μουσκουντή, υπήρχε νοητά στο μυαλό τους εδώ και δύο χρόνια, μπήκε σε τροχιά υλοποίησης τον Φεβρουάριο του 2016, οπόταν και ξεκίνησαν τα πρώτα έργα. Σημειώνεται πως το όλο concept των Food Park είναι διαδεδομένο σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, ενώ οι Μαρίνος και Νικόλας το προσάρμοσαν στα κυπριακά δεδομένα. Ο ιδιοκτήτης/διευθυντής της εταιρείας, Μαρίνος Καραγιάννης, δήλωσε ότι οι στόχοι της επιχείρησης είναι η καλή ποιότητα, το ιδιαίτερο concept, η εναλλακτική εμπειρία για έξοδο, η γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη και φυσικά οι ξεχωριστές γεύσεις με διαλεχτά υλικά. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags Food Park City, φαγητο, διασκεδαση, go out, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9499 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3318 s // Total time: 2.2817 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X