Αυτός είναι ο διάσημος νέος σύντροφος της JLo μετά το χωρισμό από τον Casper Smart!


Αυτός είναι ο διάσημος νέος σύντροφος της JLo μετά το χωρισμό από τον Casper Smart!

Πρόκειται για τον…

Kάτι τρέχει με Jennifer Lopez και τον Calvin Harris όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ!

Πηγή ανέφερε στο National Enquirer ότι η 47χρονη Λατίνα τραγουδίστρια και ο 32χρονος DJ "είναι πολύ προσεκτικοί για να μην τους δουν μαζί. Είναι πολύ νωρίς και κρατούν ακόμα κρυφό το ειδύλλιό τους. Έχουν έρθει πολύ κοντά. Υπάρχει απίστευτη χημεία ανάμεσά τους".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, επειδή υποτίθεται ότι δουλεύουν μαζί ένα νέο music project.

Και όλα αυτά μετά τους χωρισμούς τους. Υπενθυμίζεται πως η JLo έδωσε στον Κάσπερ Σμαρτ τα παπούτσια στο χέρι, ενώ ο Calvin Harris πριν λίγο καιρό έριξε τίτλους τέλους με την Τέιλορ Σουόφ, η οποία έκανε σχέση με τον  Τομ Χίντλστον, με τον οποίο επίσης χώρισε!

Σημειώνεται επίσης ότι ο διάσημος DJ τον Ιούλιο είχε δώσε το "παρών" στα γενέθλια της τραγουδίστριας, όπου ήταν και ο πρώην της Casper Smart, με τους δυο τους να ποζάρουν δίπλα –δίπλα στο φακό!

"Ο Calvin και η Jennifer συζήτησαν μια πιθανή μουσική συνεργασία κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της. Μίλησαν για τα είδη μουσικής που αγαπούν και οι δύο. Ο Calvin ήταν ενθουσιασμένος που βρέθηκε στο πάρτι παρέα με την Jennifer" ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της.

Λέτε αυτή να ήταν η αρχή ενός καυτού ειδυλλίου; Ο χρόνος θα δείξει!

Tags Jennifer Lopez, CALVIN HARRIS, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2051 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3761 s // Total time: 2.5812 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X