Εσύ τι θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα;


Εσύ τι θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα;

Εμείς πάντως βγάλαμε πρόγραμμα, με 10+2 εκδηλώσεις για την εβδομάδα αυτή!

Νέα εβδομάδα ξεκινά, εξ ου και το Time Out έψαξε και βρήκε όλα όσα θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε, να περάσουμε όμορφα και να σπάσουμε τη ρουτίνα της καθημερινότητας!
Ιδού λοιπόν οι παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις, πάρτι και λοιπές εκδηλώσεις που θα μας φτιάξουν τη διάθεση!

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ στην Κύπρο. Σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου εμφανίζονται στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 (ώρα έναρξης: 21:00). Γενική είσοδος €25. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στον Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό. Πληροφορίες: 96900933.

Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση, επιστρέφει στην Κύπρο για να χαρίσει στους συμπατριώτες της, δυο μοναδικές συναυλίες. Η δυναμική ερμηνεύτρια ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του θεάτρου της Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία και στο Κηποθέατρο Λεμεσού, για να παρουσιάσει highlights από τη δισκογραφία της όπως επίσης τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο «Συνέντευξη». Εκτός απ' την μπάντα της, η Άννα Βίσση θα έχει μαζί της και τους Gadjo Dilo που ήδη αγαπήθηκαν στην Κύπρο και την Ελλάδα. Το συγκρότημα των έξι ταλαντούχων μουσικών παντρεύει την gypsy jazz με τους ήχους του παλιού ελληνικού τραγουδιού. Τα έσοδα από τις συναυλίες, για άλλη μια φορά, θα δοθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος Σοφία Για Τα Παιδιά και τα προγράμματα σίτισης στα δημοτικά σχολεία της Κύπρου που επαναρχίζουν τον Σεπτέμβριο.
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου - Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία.
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου - Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Εισιτήρια διατίθενται online στο www.tickethour.com.cy, 77777040.

Η ιστορία του τανγκό
Μια μουσική διαδραστική παράσταση που φιλοδοξεί να παρουσιάσει το tango, ένα καλλιτεχνικό είδος απαράμιλλο σε ομορφιά, μέσα από μια ιστορική αναδρομή των κομματιών των, Piazzolla, Mendizabal, Villoldo, Donato, Plaza, Gardel, και Ziegler. Παραγωγή Ensemble Casual. Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια 2016.
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Φανερωμένης, 20.30. Πληρ. 70002212.
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, Χώρος στάθμευσης Μουσαλλά, Πάφος. Είσοδος ελεύθερη. Περισσότερα στο TimeΟut Cyprus.

Tags Μποφιλιου, αννα βισση, διασκεδαση, go out, εκδηλωση, εκδηλωσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1603 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2685 s // Total time: 3.4288 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X