Έκπληξη: Ποιος Κύπριος θα συνεργαστεί με την Πάολα;


Έκπληξη: Ποιος Κύπριος θα συνεργαστεί με την Πάολα;

Πρόκειται για τον…

Για την Πάολα αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από αλλαγές και νέα δεδομένα που αφορούν την πορεία της και την επαγγελματική της εξέλιξη. Μετά τον χαμό του πατέρα της και τον θάνατο του πολύ καλού της φίλου Παντελή Παντελίδη, η τραγουδίστρια κράτησε απόσταση από την δουλειά της, καθώς επιθυμούσε να βρει την ηρεμία.

Όπως όλα δείχνουν όμως, η Πάολα επιστρέφει και μάλιστα πιο δυναμικά από ποτέ! Έχει ήδη γραφτεί πως τον χειμώνα θα "κατακτήσει" και πάλι την νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς επιστρέφει με νέο σχήμα. Αυτό που προκάλεσε έκπληξη είναι η συνεργασία της επί σκηνής μαζί με τον Σάκη Ρουβά, που πρόκειται να δούμε, καθώς θα εμφανίζονται στο ίδιο μαγαζί.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη αλλαγή για την τραγουδίστρια είναι ο "χωρισμός" της με την δισκογραφική εταιρία Heaven. Μετά από χρόνια συνεργασίας, η Πάολα δεν ανήκει πια στο δυναμικό της. Μάλιστα, υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με την Panik Records, όπου ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και καινούρια τραγούδια.

Μια από αυτές είναι και η συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους. Η καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι του γνωστού συνθέτη. Ο ίδιος μάλιστα, δημοσίευσε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram, η οποία τον δείχνει στο στούντιο με την Πάολα, γράφοντας στη λεζάντα πολύ κολακευτικά λόγια για την ίδια!

 

A photo posted by George Theofanous (@theofanousg) on

Πηγή: peoplegreece.com

Tags παολα, γιωργος θεοφανους, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9439 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3943 s // Total time: 2.3382 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X