H απόφαση που "λύγισε" τη Madonna


H απόφαση που "λύγισε" τη Madonna

Δεν θα πιστεύετε τι της ανακοινώθηκε

Άσχημα τα νέα για την Madonna. Η γνωστή τραγουδίστρια κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει κοντά της τον 16 χρονο γιο της Ρόκο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης ήταν καταπέλτης για την βασίλισσα της pop και μετά και από την ξεκάθαρη επιθυμία του γιου της να μείνει με τον πατέρα του Guy Ritchie, το τοπίο ξεκαθάρισε.

'Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2015, όταν ο 15χρονος Rocco έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με την 58χρονη star, στις ΗΠΑ και πήγε στον πατέρα του, στην Μεγάλη Βρετανία, αρνούμενος πεισματικά να επιστρέψει πίσω στην Madonna. Το λόγο πήραν τα δικαστήρια και στις δύο χώρες, με τη διαμάχη ανάμεσα στην μάμα, τον πατέρα και το γιο να συνεχίζεται επί μήνες και την τραγουδίστρια σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση… (Μην ξεχνάς το μεθύσι της Madonna σε συναυλία της). Ωστόσο, το δικαστήριο ανέλαβε να βρει την καλύτερη λύση για τον γιο του πρώην ζευγαριού. Και φυσικά αποφασίστηκε πως ο Rocco θα μείνει με τον πατέρα του. Αν και λεπτομέρειες δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρθηκε πως το πρώην ζευγάρι συμφώνησε στην απόφαση.

“Το πρόβλημά τους για την επιμέλεια διευθετήθηκε”, δήλωσε, στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο εκπρόσωπος Τύπου του δικαστηρίου, ενώ την απόφαση αποκάλυψε ο δικηγόρος του Guy Ritchie.

Έξαλλη, η Madonna αντέδρασε με ένα μήνυμα στα social media, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία της με φούτερ και έγραψε: “επειδή, κάποιες φορές, η μητέρα πρέπει να είναι σκύλα”… και να της συμπεριφέρονται ως βασίλισσας. Και πρόθεσε μια ακόμη φωτογραφία με τα παιδιά της λέγοντας: "Πάνω από όλα είμαστε οικογένεια". 

 

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Tags madonna, Rocco Ritchie, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5515 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4657 s // Total time: 4.0171 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X