Τα νέα Boosters της Clarins!


Τα νέα Boosters της Clarins!

Δώστε ώθηση στην ζωή σας… Δώστε ώθηση στο δέρμα σας!

Μετά από 10 χρόνια έρευνας η Clarins λανσάρει τα Boosters για Ενέργεια, Αναδόμηση και Αποτοξίνωση. Το νέο βήμα ομορφιάς της Clarins που αναμιγνύεται με την κρέμα μέρας σας. Δώστε στο δέρμα σας μια ώθηση ομορφιάς φτιαγμένη στα μέτρα σας, με μόνο λίγες σταγόνες!

Booster Energy 

Το booster ομορφιάς για το κουρασμένο δέρμα

Λόγω των επιπτώσεων του πολυάσχολού τρόπου ζωής, τα κύτταρα χάνουν την ενέργειά τους και μειώνεται ο μεταβολισμός τους. Σημάδια κούρασης, έλλειψη φωτεινότητας…το δέρμα ξεμένει από ενέργεια. Η λύση; Αναμείξτε λίγες σταγόνες από το Booster ενέργειας στην κρέμα μέρας σας για εξαιρετικά αποτελέσματα. Τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, μειώνει τα σημάδια κούρασης και επαναφέρει την φωτεινότητα.

Booster Repair

Το booster ομορφιάς για αποδυναμωμένο δέρμα

Εξωτερικοί παράγοντες (UV, κρύες θερμοκρασίες, σκληρό νερό κλπ)αποδυναμώνουν  το δέρμα. Το δέρμα γίνεται πιο λεπτό, διαπερατό και εύθραυστο. Αίσθημα δυσφορίας, σκληρό δέρμα, κοκκινίλες… το δέρμα αποδυναμώνεται. Μετά την χρήση του Booster αναδόμησης τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Μείωση της αίσθησης δυσφορίας, βελτίωση της δύναμης του δέρματος και μείωση της εμφάνισης κοκκινίλων.

Booster Detox

Το booster ομορφιάς για συμφόρηση του δέρματος

Πολύ φαγητό, μόλυνση, καπνός από τσιγάρα…το δέρμα δεν αναπνέει. Οι τοξίνες συσσωρεύονται. Απώλεια φωτεινότητας, θαμπή επιδερμίδα. Η λύση είναι το νέο Booster αποτοξίνωσης. Επαναφέρει την φωτεινότητα στην θαμπή επιδερμίδα. Αποτοξινώνει και τονώνει το δέρμα. Στην παλάμη του χεριού σας αναμείξτε 3 με 5 σταγόνες του Booster σας με την κρέμα ή μάσκα σας. Χρησιμοποιήστε το Booster σας για μια μέρα, βδομάδα ή μήνα -  κάθε φορά που το δέρμα σας χρειάζεται μια ώθηση.

Tags clarins, CLARINS BOOSTERS, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6066 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2508 s // Total time: 2.8574 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X