To ilovestyle.com μπήκε στα head offices της Η&Μ λίγο πριν το άνοιγμα του καταστήματος στην Κύπρο


To ilovestyle.com μπήκε στα head offices της Η&Μ λίγο πριν το άνοιγμα του καταστήματος στην Κύπρο

Η εντυπωσιακή ξενάγηση στην \"καρδιά\" της εταιρείας στη Στοκχόλμη

Το πρώτο κατάστημα H&M στην Κύπρο είναι πλέον γεγονός καθώς το Σεπτέμβριο η οδός Λήδρας στη Λευκωσία θα έχει ένα ακόμη λόγο να υπερηφανεύεται και αυτό γιατί το logo της σουηδικής εταιρείας θα κάνει πέρα από αισθητη την παρουσία του στο γνωστό εμπορικό δρόμο. Η πρόσκληση για ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στη Στοκχόλμη, όπου εκπρόσωποι των κυπριακών media αλλά και γνωστοί bloggers του νησιού θα βρίσκονταν εκεί που "χτυπά η καρδιά" της H&M, στα head offices όπου παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις αλλά και η στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία, έφτασε στα γραφεία του ilovestyle.com προκαλώντας ενθουσιασμό και ανυπομονησία καθώς αυτά τα δύο γράμματα μας συνόδευαν σε όλα ταξίδια μας στο εξωτερικό. Τελικά αυτά ήρθαν και στο δικό μας HoMe. Σε λίγες λοιπόν μέρες καλωσορίζουμε στο "σπίτι" μας ένα από τα πιο γνωστά fashion brands του πλάνητη και οι Κύπριες fashionistas βλέπουν μία από τις επιθυμίες τους να πραγματοποιείται. Σκοπός του ταξιδιού ήταν να γνωρίσουμε από κοντά τη φιλοσοφία της εταιρείας, τον τρόπο λειτουργίας της, την τακτική και τις αξίες της αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες μόδας που βρίσκεται στην αγορά από το 1947.

Η ξενάγηση μας λοιπόν στην υπέροχη πρωτεύουσα της Σουηδίας ξεκίνησε από τα κεντρικά γραφεία όπου εκεί τις εντυπώσεις κλέβει το μαύρο catwalk που βρίσκεται στο εσωτερικό αίθριο του κτιρίου και όπου εκεί πέρα από τις δημιουργίες που παρελαύνουν κατά καιρούς χρησιμοποιείται και ως χώρος για εκθέσεις. Στα κεντρικά γραφεία βρίσκονται επίσης ο χώρος όπου δημιουργούνται οι χιλιάδες χρωματικές αποχρώσεις των δημιουργιών, τα σχεδιαστήρια, το vintage room και η εντυπωσιακή βιβλιοθήκη.     

Εδώ δημιουργούνται οι χρωματικές αποχρώσεις για τις δημιουργίες της H&M

Η εντυπωσιακή βιβλιοθήκη όπου το προσωπικό μπορεί να εμπνευστεί από τη μεγάλη γκαμά βιβλίων και περιοδικών που διαθέτει

Το vintage room όπου συγκεντρωνονται δημιουργίες από το παρελθόν

Στη συνέχεια βρεθήκαμε στο buying department και στο τμήμα του online shop όπου καταγράφονται όλα τα στοιχεία των ρούχων και στη συνέχεια στέλνονται στο studio φωτογράφησης. Στον ίδιο χώρο γίνονται και οι φωτογραφήσεις των μοντέλων που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Στο H&M Κύπρου ήδη εργοδοτούνται γύρω στα 60 άτομα τα οποία για τρεις μήνες βρέθηκαν στην Αθήνα για το απαραίτητο training

Άντρια Αλετράρη, Νικόλας Ιωαννίδης και Κωνσταντίνα Ευριπίδου οι τρεις fashion bloggers που ταξίδεψαν στη Στοκχόλμη μαζί με τους εκπροσώπους των media φωτογραφίζονται σε μία από τις εντυπωσιακές βεράντες των κεντρικών γραφείων


 

Tags h&m, μόδα, σουηδια, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1648 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3866 s // Total time: 3.5514 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X