Βρεθήκαμε στα πρώτα γυρίσματα της νέας σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”


Βρεθήκαμε στα πρώτα γυρίσματα της νέας σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Μέσα σε κλίµα ενθουσιασµού αλλά και συγκίνησης, ξεκίνησαν τα γυρίσµατα της νέας φιλόδοξης σειράς του ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια». Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συντελεστές, έδωσαν βροντερό παρών στο πρώτο πάµε των γυρισµάτων αλλά και του τρέιλερ, και εµείς ήµασταν εκεί για να σου µεταφέρουµε όλα όσα θα δούµε από τον Σεπτέµβριο στην οθόνη µας.

Οι σειρές εποχής έχουν αποτελέσει τα τελευταία χρόνια, ένα από τα δυνατά χαρτιά των καναλιών. Επιθυµώντας, για πρώτη φορά, να επενδύσουν σε αυτό το είδος, οι ιθύνοντες του ΣΙΓΜΑ και οι συντελεστές της νέας πολυαναµενόµενης σειράς, «Γαλάτεια», έχουν βάλει µπροστά ήδη τις µηχανές. Τα γυρίσµατα για τη σειρά, που θα κάνει πρεµιέρα περί τα τέλη Σεπτεµβρίου, έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και µερικές µέρες, µε τους σκηνοθέτες Κώστα Κωστόπουλο και Πάρη Προκοπίου, αλλά και τους πρωταγωνιστές να θέλουν να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα άρτιο αποτέλεσµα. Τα πρώτα γυρίσµατα έγιναν στη Λευκωσία, την περασµένη εβδοµάδα, όπου πραγµατοποιήθηκαν και τα γυρίσµατα του τρέιλερ. Μέσα σε ένα ευχάριστο και οµαδικό κλίµα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω υψηλών θερµοκρασιών, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και συντελεστές, γεµάτοι όρεξη για δουλειά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, µιας και η σειρά προβλέπεται να κερδίσει ακόµη και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή, τόσο από άποψη σενάριο όσο και από άποψη σκηνοθεσίας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το σενάριο, το οποίο υπογράφει ο Γιώργος Σοφοκλέους και η Ελένη Καούλα µε γενική επιµέλεια του Κύρου Ρωσσίδη, τοποθετείται µεταξύ 1941 - 1950, στα δύσκολα χρόνια του πολέµου. Πρόκειται για µια σειρά εποχής, στην οποία καθοριστικό ρόλο παίζει ο έρωτας που ξεπερνά τα εµπόδια, οι δυστυχίες του πολέµου, η πάλη του καλού µε του κακού, τα πάθη και τα µυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Με την πρώτη σκηνή της σειράς µεταφερόµαστε στο 1905 και ξεκινάει µε ένα βιασµό, όπου απ` εκεί θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας της Γαλάτειας, η οποία είναι και η πρωταγωνίστρια της σειράς και θα την υποδύεται η Βαρβάρα Χριστοφή.

ΛΑΜΠΕΡΟ CAST

Τα γυρίσµατα πραγµατοποιούνται στο χωρίο Λαζανιά, ενώ ανάµεσα στο καστ, το οποίο αποτελείται από µια πλειάδα ταλαντούχων και καταξιωµένων κύπριων ηθοποιών, συναντάµε τους: Κρίστοφερ Γκρέκο, Δέσποινα Μπεµπεδέλη, Άλκηστης Παυλίδου, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Κώστα Δηµητρίου, Βασίλη Μιχαήλ, Ανδρέα Αργυρίδη, Ανδρέα Μελέκκη, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Χριστιάνα Λάρκου, Ιάκωβο Χατζηβασίλη, Μάρα Κωνσταντίνου, Πάολα Χατζηλαµπρή, Ελευθερία Ανδρέου και Χριστιάνα Θεοδώρου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ STORY…

Ο µεγαλοτσιφλικάς και τοκογλύφος Καράγιωρκης, µε τη συνεργασία του διορισµένου από την αγγλική διοίκηση µουχτάρη Μιχαηλά, καταδυναστεύει και κατακλέβει τους συγχωριανούς του. Απορρίπτει την επιθυµία της κόρης του Γαλάτειας για ανώτερες σπουδές και εξοργίζεται όταν µαθαίνει το ειδύλλιό της µε τον Πετρή, τον γιο του φτωχού γεωργού Κυριάκου. Την πιέζει να αρραβωνιαστεί ένα µεγαλέµπορο από τη Λεµεσό, τον οποίο η ίδια απεχθάνεται. Ο Κυριάκος, µε χίλια βάσανα, βάζοντας υποθήκη όλα τα κτήµατα του στον Καράγιωρκη, καταφέρνει να σπουδάσει τον γιο του γιατρό στην Αγγλία. Ο τοκογλύφος ωστόσο, χρησιµοποιώντας δόλια µέσα και πλαστογραφίες, του παίρνει όλη την περιουσία, µε τραγικά αποτελέσµατα. Στο µεταξύ, πολλοί νέοι του χωριού φεύγουν εθελοντές στον πόλεµο. Αυτή την επιθυµία εκφράζει και ο φίλος του Πετρή, ο Στεφανής, ο γιος του καφετζή Χαµπή. Τον Στεφανή όµως συγκρατεί ο έρωτας του για τη Φανούλα, την εγγονή της γριάς Φλουρεντζούς, (η γυναίκα όπου την ανάθρεψε). Η µητέρα της Φανούλας, η Μαργαρίτα, έχει φύγει από το χωρίο πριν χρόνια και εργάζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Λεµεσό. Το κέντρο αυτό διευθύνει ο συγχωριανός τους Άγγελος, άνθρωπος του υποκόσµου, ο οποίος εκτός των άλλων είναι µαυραγορίτης.

Στο χωρίο λόγω της πείνας που κτύπησε το νησί της τη Χίο µε τον ερχοµό των Γερµανών, φτάνει πρόσφυγας η Μαριγώ. Μια ηλικιωµένη γυναίκα παντρεµένη µε τον κύπριο Πανάγο, που πέθανε εκείνη τη χρονιά από ασιτία. Η ίδια ψάχνει το πατρικό σπίτι και τον αδερφό του συζύγου της, που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο, όπου και έρχονται σε έντονη σύγκρουση.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”, Ένθετο “I LOVE TV”
 

Tags γαλατεια, ΣΙΓΜΑ, σειρα, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1387 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3746 s // Total time: 2.5133 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X