Σύλβια Μαυροπούλου: Το στιλ της κάνοντας διακοπές στο Los Angeles!


Σύλβια Μαυροπούλου: Το στιλ της κάνοντας διακοπές στο Los Angeles!

Όλες οι λεπτομέρειες

Η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ Mint επισκέπτεται συχνά τις ΗΠΑ και κυρίως τη λαμπερή πόλη των Αγγέλων

ΔΙΑΜΟΝΗ: Στο SLS Hotel στο Μπέβερλι Χιλς. Είναι σαν να µένεις σε µία γκαλερί τέχνης! ∆ιαθέτει υπέροχα έπιπλα, εκλεπτυσµένη αισθητική και παίζει φοβερή µουσική.

ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ: Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες λατρεύουν το τρέξιµο. Το Runyon Canyon Park, είναι ένα µονοπάτι στο οποίο µπορείς να απολαύσεις τη µαγευτική θέα της πόλης, αλλά να δεις και την περίφηµη πινακίδα του Hollywood.

DRESS CODE: Ο καιρός είναι ηλιόλουστος στο Λος Άντζελες και η φιλοσοφία των κατοίκων της αρκετά χαλαρή. Θα έλεγα ότι το casual cool look είναι το πιο ιδανικό.

HOLIDAY PACKING: Η βαλίτσα µου πάντα περιέχει αθλητικά παπούτσια, ένα καπέλο, µάξι φλοράλ φορέµατα και πολλά crop tops.

ΝΤΟΠΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΑ: Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες προσέχουν πολύ τη διατροφή τους, έτσι στην πόλη θα βρεις πολλά µέρη που φτιάχνουν υγιεινούς χυµούς. Θα πρότεινα να πας στο M café, είναι υπέροχο.

ΓΙΑ SHOPPING: Το Milk είναι ένα πολύ ιδιαίτερο concept shop που βρίσκεται στην Third Street, αλλά και στο αγαπηµένο µου Intermix, που θα ανακαλύψεις ρούχα και αξεσουάρ από επώνυµους οίκους.

VALUE FOR MONEY: Η ωµοφαγία είναι αρκετά διαδεδοµένη στο Λος Άντζελες και στο Café Gratitude το φαγητό είναι πεντανόστιµο και πολύ οικονοµικό!

ΈΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ: Σίγουρα να επισκεφτείς το µουσείο Getty, το οποίο συνδυάζει µια εξαιρετική συλλογή από κλασικά και σύγχρονα έργα τέχνης.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΣ: Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ταξί στο Λος Άντζελες. Η εφαρµογή Uber είναι η καλύτερη επιλογή, αφού σε βοηθά να µετακινηθείς γρήγορα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Τουλάχιστον µία εβδοµάδα. Έτσι θα καταφέρεις να πας στο Μάλιµπου και να ακολουθήσεις τη γραφική διαδροµή της εκπληκτικής ακτογραµµής του Λος Άντζελες!

It's a secret: Στο Gjelina στη λεωφόρο Abbot Kinny, θα δοκιµάσεις την καλύτερη πίτσα και θα δεις τους πιο trendy θαµώνες της πόλης.

Πηγή: Madame Figaro Κύπρου, Τεύχος Αυγούστου 2016

Tags Σύλβια Μαυροπούλου, Los Angeles, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7198 s (228 Queries.) // Parse time: 1.2648 s // Total time: 3.9847 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X