Φανή Ξενοφώντος: Η καλοκαιρινή "απόδραση" στο Παρίσι!


Φανή Ξενοφώντος: Η καλοκαιρινή "απόδραση" στο Παρίσι!

Όλες οι λεπτομέρειες 

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας επιλέγει τη ρομαντική πόλη του φωτός για τις μίνι καλοκαιρινές της αποδράσεις

ΔΙΑΜΟΝΗ: Στο Pavillon de la Reine που βρίσκεται µια ανάσα από την Place des Vosges στο Marais. Έχει ένα υπέροχο αίθριο που µπορείς να πάρεις το πρωινό σου. Στη βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου, θα ανακαλύψεις συλλεκτικά βιβλία και περιοδικά τέχνης και µόδας.

DRESS CODE: To "fashionably smart" είναι ένα look που αρµόζει στο Παρίσι.

HOLIDAY PACKING: Η βαλίτσα των διακοπών µου περιέχει trainers, jumpers από κασµίρι, ένα ζευγάρι τζιν, αντηλιακή κρέµα και το αγαπηµένο µου βιβλίο.

ΝΤΟΠΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΑ: Το µιλφέιγ του Pierre Hermes και τα µάκαρονς του Pierre Marcolini.

ΓΙΑ SHOPPING: Στις Montaigne market και L'Eclaireur µπορείς να βρεις ό,τι πιο φρέσκο και καινούργιο υπάρχει στο χώρο της µόδας.

VALUE FOR MONEY: Στο bistrot Aux Lyonnais του Alain Ducasse θα βρεις νόστιµες και αρκετά οικονοµικές επιλογές.

ΈΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ: Με µια πλούσια ιστορία τέχνης και πολιτισµού, στο Παρίσι θα βρεις αξιόλογα µουσεία όπως τα Musée Rodin και Musée des Arts décoratifs.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Σε ένα café να ξεφυλλίζεις τις υπέροχες εκδόσεις των Paris Capitale, Νumero και Μadame Figaro Paris.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΣ: Ένας ενδιαφέρον τρόπος που πραγµατικά µπορείς να απολαύσεις την πόλη, είναι το ποδήλατο. Το µετρό εξυπηρετεί όλη την πόλη και είναι ο πιo εύκολος τρόπος µετακίνησης. Το ταξί είναι πιο ακριβό, αλλά ο καλύτερος τρόπος για τις βραδινές σου µετακινήσεις. Το Παρίσι όµως είναι πραγµατικά µια πόλη που αξίζει να την ανακαλύψεις περπατώντας.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ: Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα κρούσµατα κλοπών, κινητών τηλεφώνων. Να είσαι ιδαίτερα προσεκτική στο δρόµο, καθώς και στα τραπέζια σε εστιατόρια και καφέ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Είναι µια πόλη που δεν πρόκειται να βαρεθείς εύκολα. Αν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεσαι τότε σίγουρα µια εβδοµάδα είναι απαραίτητη. Μετά µικρές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα προσθέτουν εικόνες σε υπέροχες αναµνήσεις.

ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ: Σίγουρα το Centre Georges Pompidou, το National Museum of Modern Art και το Maison de la Culture du Japon. Μια καλή πρόταση για µεσηµεριανό είναι το εστιατόριο George, ένας περίπατος στο Ιle Saint-Louis, πρωινό στο Le Flore en l'Ile απολαµβάνοντας ζεστή σοκολάτα, υπέροχα κρουασάν και pain au chocolate, για καφέ στο περίφηµο Les Deux Magots στην Πλατεία Σαιν-Ζερµαίν-ντε Πρε και φυσικά µια βόλτα στην πολυσύχναστη Colette. Ένα δείπνο στο Societe ή στο Benoit του Alain Ducasse επιβάλλεται.

It's a secret: Στην άκρη του Ιle Saint-Louis στον Σηκουάνα για περίπατο. Είναι µαγικά.

Πηγή: Madame Figaro Κύπρου, Τεύχος Αυγούστου 2016

Tags Φάνη Ξενοφώντος, παρίσι, Διακοπές, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3095 s (227 Queries.) // Parse time: 0.6306 s // Total time: 3.9401 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X