Ιωάννα Μωυσέως: Ο μυστικός προορισμός της το καλοκαίρι στο Λονδίνο!


Ιωάννα Μωυσέως: Ο μυστικός προορισμός της το καλοκαίρι στο Λονδίνο!

Διαβάστε αναλυτικά

Η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ Flashback μας "συστήνει" την καλοκαιρινή πλευρά του κοσμοπολίτικου Λονδίνου

ΔΙΑΜΟΝΗ: Στο Ham Yard Hotel. Βρίσκεται πολύ κοντά στο Soho, η διακόσµησή του είναι τόσο πολύχρωµη και χαρούµενη, που µε κάνει ακόµα πιο ευτυχισµένη όταν βρίσκοµαι εκεί.

ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ: To Brunswick House Cafe στο Vauxhall. Πρόκειται για ένα παλιό βικτωριανό σπίτι γεµάτο µε αντίκες. Συνήθως πίνω εκεί τον πρωινό µου καφέ.

DRESS CODE: Φορώ συνήθως τα πιο άνετα µου παπούτσια γι' ατέλειωτο περπάτηµα, ένα πουλόβερ στη µέση και πάντα έχω µια οµπρέλα στην τσάντα µου, γιατί ο καιρός στο Λονδίνο είναι απρόβλεπτος.

HOLIDAY PACKING: Η δική µου βαλίτσα πάντα «φεύγει» πολύ light, σχεδόν άδεια και επιστρέφει υπερβολικά βαριά...

IT'S A SECRET: To Petersham Nurseries, είναι µια όαση λίγο έξω από το Λονδίνο! Πρόκειται για ένα glasshouse φυτώριο που διαθέτει ένα από τα πιο αγαπηµένα µου εστιατόρια, αλλά και την πιο ευφάνταστη µπουτίκ µε αντίκες και homewear αντικείµενα. Λατρεύω αυτό το µέρος!

ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ: Μονοήµερη εκδροµή στο παραθαλάσσιο Brighton, µια ώρα έξω από το Λονδίνο µε τρένο. Κάθε γωνιά µοιάζει µε καρτ ποστάλ. Αφού κάνεις τη βόλτα σου στη µαρίνα και στο υπέροχο λούνα παρκ, δοκίµασε fish n chips και περπάτησε στα µικρά δροµάκια µε τα δεκάδες καταστήµατα.

ΜΙΑ ΈΚΘΕΣΗ: Επιλέγω πάντα εκθέσεις που εστιάζουν στη µόδα, όπως την Diana, A Celebration στο Cincinnati Museum Center, που θα διαρκέσει µέχρι τα µέσα Αυγούστου.

SHOPPING: Προτιµώ να ψωνίζω από µικρά άγνωστα καταστήµατα και φυσικά από flea markets! Λατρεύω το Brixton Market (ανοικτό καθηµερινά), το Spitalfields market (Κυριακή) και φυσικά το Portobello Market τις Παρασκευές που είναι πιο ήσυχα. Επίσης κάθε Κυριακή στο Car Boot Sale στο Wimbledon Park -επιβάλλεται να πας πολύ πρωί και οπωσδήποτε να δοκιµάσεις English Breakfast και ζεστό καφέ στην καντίνα του Simons.

Μια συνήθεια: Λατρεύω να κάθοµαι στα café, να διαβάζω πολλά περιοδικά και να χαζεύω τους περαστικούς.

Πηγή: Madame Figaro Κύπρου, Τεύχος Αυγούστου 2016

Tags Ιωάννα Μωυσεως, Διακοπές, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2345 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4024 s // Total time: 2.6370 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X