Πάμε Κυπερούντα για το παιδικό φεστιβάλ


Πάμε Κυπερούντα για το παιδικό φεστιβάλ

Όλες οι λεπτομέρειες

Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα, που πραγματοποιούνται στο γραφικό χωριό της Πιτσιλιάς, και είναι το μεγαλύτερο χωριό του Τροόδους, στην Κυπερούντα, αποτελεί πλέον γεγονός. Οι Εθελοντές του Κέντρου Νεότητας Κυπερούντας, βρίσκονται στις επάλξεις, έτσι ώστε και φέτος να μείνει αξέχαστο, τόσο στους μικρούς μας φίλους όσο και στους μεγάλους!

Το Παιδικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 13 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο στην πλατεία του χωριού. Το πρόγραμμά μας θα είναι όπως κάθε χρόνο πλούσιο και φυσικά κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των επισκεπτών μας, με σκοπό να ζήσουμε μοναδικές στιγμές. Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται παιχνίδια για τα παιδιά όπως φουσκωτά, θα υπάρχουν πρωτότυπες κατασκευές, τις οποίες θα μπορούν να δημιουργήσουν τα παιδιά, face painting και φυσικά πλούσιο πρόγραμμα με μάγους.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το Παιδικό Φεστιβάλ, πραγματοποιείται εις μνήμη του μικρού Αντρέα Νεάρχου. Είναι τιμή αφενός του Διοικητικού Συμβουλίου, αφετέρου των Εθελοντών του Κέντρου Νεότητας, που καταφέραμε μέχρι σήμερα να διατηρήσουμε το Παιδικό Φεστιβάλ και να καταφέρουμε να καθιερωθεί ως θεσμός.

Είναι άξια λόγου, η προσφορά των εθελοντών στο Παιδικό Φεστιβάλ, οι οποίοι καταθέτουν κάθε χρόνο το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ακούραστα και με μεγάλη χαρά. Βέβαια, η χαρά των παιδιών που είναι έντονα ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, αλλά και των επισκεπτών του Παιδικού Φεστιβάλ είναι κινητήριος δύναμη για όλους, ούτως ώστε κάθε χρόνο αυτός ο θεσμός να γίνεται καλύτερος.

"Αναμένουμε, λοιπόν και φέτος με μεγάλη μας χαρά, μικρούς και μεγάλους, να περάσουμε ανεπανάληπτα, το Σάββατο του Αυγούστου, στις 13 του μήνα, στην πλατεία του χωριού, της Κυπερούντας, με πλούσιο πρόγραμμα και βέβαια πολλές εκπλήξεις που θα ξετρελάνουν όλους μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι στιγμές θα είναι αξέχαστες"!

Tags Παιδικό Φεστιβάλ, κυπερουντα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5005 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2383 s // Total time: 2.7388 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X